({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Flygbild över Upperud 9:9 i Dalsland

    Boende i Dalsland

Därför mår du bättre i Dalsland

Det sägs att hemma är bäst, men har du verkligen koll på alla fantastiska naturupplevelser som finns i Dalsland? Och varför visar forskningen att vi mår som allra bäst just här?

Baldersnäs Herrgård

Den vackra herrgården Baldersnäs behöver väl knappast någon närmare beskrivning. Har du inte varit här ännu är det verkligen på tiden.

Håverud Hotell

Håveruds Hotell är en optimal startpunkt om du vill uppleva akvedukten, vandra på Pilgrimsleden eller ta en färd på Dalslands kanal. Det är ett mysigt hotell som erbjuder lugn och harmoni.

Edsleskogs Wärdshus

Edsleskogs Wärdshus är ett paradisboende för naturälskaren. Perfekt för dig som gillar att vandra, fiska eller vill testa på naturfotografering. Gröna kullar och kristallklart vatten - say no more.

First hotel Bengtsfors

Ett boende i centrala Bengtsfors, men samtidigt nära naturen och friluftsaktiviteter såsom kajakpaddling, fiske och vandring. Trevlig restaurang med husman och internationella rätter.

Kroppefjäll B & B

Trivsamt B&B i den gamla kurorten Dals Rostock som har en ovanligt intressant historia. Dessutom ligger det vid foten av ett av Dalslands vackraste naturreservat, Kroppefjäll.

Villa Weidling B & B

Personligt inredda rum väntar dig hos Villa Weidling. Missa inte att besöka närliggande Not Quite - ett imponerande konstnärscenter med utställningar, butik, café och bistro.

Stugsemester på dalsländskt vis

I sommar kan du bo annorlunda i en flytande stuga i Dalsland. Hitta ditt eget lilla smultronställe och upplev Dalslands kanal, sjöar och vacker natur på ett unikt sätt.

Bo i en ombyggd silo

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 förvandlats till ett modernt och unikt hotell. Njut av lugnet och utsikten över sjön eller ge dig ut på vandringsfärd.

Bo i egen lappkåta

Vakna till fågelsång, samla familjen kring eldens sprakande ljud och passa på att äventyra som aldrig förr. Höga trädtoppar eller ett par timmar på hästryggen - vad väljer du?

Bo som en eremit

Swedish country living erbjuder ett unikt boende högst upp på ett berg med utsikt över skog och sjö. En digital detox kan man säga.

Högsbyns Fritidscenter

Högsbyns Fritidscenter ligger vid sjön Råvarpen - ett mecka för kanotister, cyklister, sportfiskare och vandrare, men även perfekt för dig som bara vill koppla av.

Vita Sandars camping

En klassisk familjecamping med utmärkt service och goda möjligheter till aktiva dagar. Här hittar du lekplatser, studsmattor, linbanor, karuseller och bad i både pool och sjö.

Välj bland alla sevärda platser

Så fort du bokat ditt semesterboende är det dags att planera vistelsen. Du kan såklart ligga och sola hela dagarna, eller så ger du dig ut på upptäcktsfärd. De bästa tipsen hittar du på Dalslands officiella besökssida.