({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Jonas Ingman - Bruksbild

Astern mat och möten
Borås

KRAV-certifierad restaurang och konferensanläggning

När du besöker KRAV-märkta Astern mat och möten i Borås så märker du att ”möten med människor i kombination med närproducerad mat” inte bara är en slogan. Anläggningen praktiserar hållbarhet fullt ut och månar om att gästerna ska komma tillbaka till förstklassig service, naturligt producerat mathantverk och moderna konferenslokaler.

 

Skräddarsydda konferanser för stora som små grupper

Astern mat och möten i Borås hjälpa dig att skräddarsy dina företagsmöten, stora som små. De arrangerar konferensupplägget efter dina önskemål. Skapa själv efter specifika förutsättningar eller boka färdiga hel- och halvdagspaket, inklusive frukostkaffe, lunch och eftermiddagskaffe med hembakad gofika. De ljusa konferenslokalerna är modernt välutrustade och passar grupper från två personer upp till 400 personer.

 

Färska lokalproducerade råvaror som målsättande KRAV

Restaurang Astern serverar KRAV-certifierade luncher och arrangerar fester för sällskap upp till 400 personer. Affärslunch, mingel, middag och catering med filosofin “Både människor, djur och natur mår bättre när vi väljer naturligt producerad mat.” genomsyrar restaurangens mathantverk. På menyn finns både husmansklassiker och veganrätter.
Det KRAV-certifierade köket hjälper gärna till med catering och använder färska kvalitetsråvaror, ofta från lokala producenter. Olika kostinriktningar och intoleranser är inget problem, alla gäster får samma goda smakupplevelse.

Festliga arrangemang

Om ni önskar assistens med fest- och middagsunderhållning så ordnar restaurangen till exempel diskjockeys, dans/rockband, stå upp-komiker, quiz, sångare och dansare. Astern mat och möten hjälper till med passande underhållning till varje festligt arrangemang.

Färska råvaror restaurang Astern, Pulsen Konferens i Borås.

  

Kontaktinformation

Astern mat och möten

Kyrkängsgatan 8

503 38 Borås


Telefon: +46 033 17 18 92


E-post: Konferens@astern.se

Hemsida: astern.se/