({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Comfort Hotel Jazz
Borås

Modernt cityhotell nära shopping och restauranger

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara två kilometer bort väntar Borås Djurpark. Hotellet erbjuder dessutom en relaxavdelning och populära restaurangen Brasseriet. Vill du uppleva något speciellt redan på hotellet? Missa inte hotellets samling av jazzfotografier signerade Bengt H Malmqvist.

Goda middagar med spännande vinmenyer

På entréplan i huvudbyggnaden ligger Comfort Hotel Jazz populära restaurang och bar Brasseriet, en välkänd mötesplats för boråsare. Restaurangen erbjuder allt från dagens lunch till afterwork och uppträdanden med populära artister. Här serveras du goda middagar med spännande vinmenyer. Vad sägs om pasta à la casa med oxfilé, en grillad laxbiff eller en klassisk räksallad?
Hotellet är ett hundvänligt boende - se hemsidan för mer info.

Foajé på Hotel Jazz.

Träna och koppla av

På Comfort Hotel Jazz kan du koppla av i den fräscha relaxavdelningen med bastu, kanske efter att du bränt av ett svettigt pass i hotellgymmet? Njut av värmen i bastun och avsluta med en iskall dusch. I relaxavdelningen hittar du även sköna möbler där du kan koppla av med en tidning eller slappa framför tv:n.

Konferera hos Comfort Hotel Jazz

Comfort Hotel Jazz i erbjuder också en konferenslokal mitt i city. Efter mötet kan ni äta god mat i restaurangen eller koppla av på relaxavdelningen.

InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Comfort Hotel Jazz är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Comfort Hotel Jazz

Allégatan 21

50332 Borås


Telefon: +46 337 994 500


E-post: co.jazz@choice.se

Hemsida: Till hemsida