({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Skenstaboá Gårdsbutik
Dalsjöfors

Gårdsbutik med influenser från Sjuhäradsbygden

Om du har vägarna förbi Dalsjöfors, strax öster om Borås, rekommenderas ett besök till Skenstaboás mysiga gårdsbutik. Butiken, som inryms i en ladugårdsbyggnad, har ett varierat sortiment av närproducerad mat, hantverk och presentartiklar.

Stort utbud av presentkorgar

Det Skenstaboá Gårdsbutik blivit mest känd för är kanske de fina presentkorgarna, som sätts samman av närproducerade produkter från Sjuhäradsbygden och andra delar av Västergötland. Stig in i den mysiga butiken och botanisera bland senap från Öxabäck, jordgubbssylt från egen odling, honung från bikuporna bakom ladugården, öl från Marbäck och mycket mer.

Grillkol och jordgubbar

Här kan du också köpa med dig närproducerad grillkol, tillverkad av förstklassig ved från Skenstaboás egen skog i gårdens egen kolmila. Under sommarsäsongen finns det även möjlighet att plocka jordgubbar från gårdens odlingar.

Smaka på Västsverige

Skenstaboá är en del av Smaka på Västsverige. Denna certifiering samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Kontaktinformation

Skenstaboá Gårdsbutik

Skänstad Assargården

516 91 Dalsjöfors


Telefon: +46 70 743 71 70


E-post: info@skenstaboa.se

Hemsida: skenstaboa.se