({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Upzone Borås
Borås

Adrenalinpumpande äventyrspark

På Upzone väntar äventyr som du kanske aldrig upplevt dem förut. Kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar, klättra i nät och svinga i lianer. Utmana familjen, skolklassen, kompisgänget eller arbetskamraterna individuellt eller i teambildande lagtävlingar.

Innovativ anläggning

Upzones äventyrspark i den västsvenska staden Borås är något extra och lockar med en innovativ anläggning i ett naturskönt område precis bredvid Borås Djurpark. Här finns upplevelser för alla som gillar att röra på sig, tänja på sina gränser och framförallt ha riktigt roligt.

Nervpirrande äventyr på höga höjder

Är du redo för ett nervpirrande äventyr på hög nivå? Då är Upzone definitivt något för dig! Först på programmet står en säkerhetsgenomgång där du får hjälp med utrustningen, sedan testar du intro-banan - därefter är det fri klättring!

Upzones roliga höghöjdsbanor har varierande höjder där du klättrar och balanserar i en hinderbana uppspänd bland trädtopparna. Här finns även ziplines, linbanor och gungan Big Swing som garanterat kommer ge dig härligt pirr i magen. När du kommit ner från trädkronorna så kanske ditt gäng vill ge sig ut på en härlig kanottur?

Lagtävlingar och teambuilding

Möt ditt kompisgäng, din familj eller arbetskamrater i paintball, bågskytte och spökboll – eller i någon av Upzones nervpirrande lagtävlingar.

I pilbågsspelet Combat Archery Tag ska ni försöka träffa motståndarna och fånga flaggan. Camp 357 är Upzones eget Outdoor Escape Game. Ett klurigt äventyr som kräver snabbt tänkande, list och lagarbete för att lösa ledtrådar och koder under en timme - därefter stängs dörrarna!
Utmana de andra teamen i rymningsspelet The Hidden Treasures eller välj det lättsammare 5-kampsäventyret Lagkampen där det krävs samarbete, fysisk förmåga och kommunikation. Låt spelen börja!

Partyfyllt eventtält eller barnkalas?

För att sätta extra guldkant på ert äventyr så bokar ni Upzones eventtält. Tältet innehåller en upphöjd eldstad för korvgrillning och mysig brasa. Avrunda ert event, möhippan/svensexan med egen dryck och musik – kanske en föreläsning med fika?

Boka barnkalaset med skattjakt och klättring – garanterat ett kalas som ni alla kommer att minnas! Minst en vuxen medföljare måste klättra ihop med barnen, vilket ingår i priset. Det ingår ingen mat så ta gärna med egen picknick att äta före eller efter klättringen.

 

Kontaktinformation

Upzone AB

Vilénplan

50313 Borås


Telefon: +46 33 411 741


E-post: boka@upzone.se

Hemsida: upzone.se