({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Brännö Värdshus
Brännö

Havsnära meny i levande skärgårdsmiljö

Vare sig du gästar den vackra skärgårdsön Brännö över en dag eller under en veckas sommarsemester är Brännö Värdshus väl värt ett besök. Restaurangens meny speglas av närheten till havet, med fisk och skaldjur som självklara inslag. Du kan även njuta av goda smörgåsar, kaffe och fikabröd i värdshusets café.

God mat från havet

I de mysiga små rummen i den gamla lotsbostaden eller i glashus-paviljongen kan du njuta av god mat med inspiration från havet. Önskar du något lättare att äta kan du besöka Brännö Värdshus egna bageri som håller öppet under sommaren. Här kan du bland annat smaka det goda danska rågbrödet, kanelbullar, wienerbröd och croissanter.

Övernattning i gästrum och pensionat

På värdshuset kan du övernatta i något av gästrummen eller på pensionat Baggen. Gästrummen passar dig som är ute efter högsta komfort, medan det något enklare pensionatet lämpar sig utmärkt om du ingår i ett större sällskap och gärna vill ha tillgång till ett kök.

Vandra på Brännö och Galterö

Brännö med sin historia, levande skärgårdsmiljö, bad och vackra promenadstråk är ett uppskattat semestermål. Vill du uppleva Brännös idylliska natur kan du boka ett vandringspaket och promenera längs vackra naturstigar och leder. Gör ett stopp ute på Galterö där du upplever fantastiska klippor varvat med badvänliga sandstränder.

Brännö Värdhus är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Värdshuset är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Brännö Värdshus

Husviksvägen 52

43085 Brännö


Telefon: +46 31 970 478


E-post: Skicka E-post

Hemsida: brannovardshus.se