({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Kajskjul 8
Göteborg

Showrestaurang med läge i Göteborgs hamn

Kajskjul 8 är en modern arena i en historisk byggnad. Här njuter ni av underhållning, föreställningar, krogshower och event.

En av Göteborgs största showrestauranger

Kajskjul 8 är en modern arena i en historisk byggnad som i över tjugofem år bjudit på underhållning, krogshower och event. Upplev glädje, skratt, musik, god mat och mycket mer i det anrika kajskjulet! Scenen har gästats av bland annat Stefan Andersson, Ola Salo, Jerry Williams, Tommy Körberg, After Shave, Danny Saucedo, Mia Skäringer, Plura, Arvingarna och många fler.

 

Du hittar Kajskjul 8 precis intill kajkanten i närheten av GöteborgsOperan. De närmaste buss- och spårvagnshållplatserna är Lilla Bommen och Stenpiren.

Historisk byggnad

Kajskjul 8 ligger i ett hus med lång historia, rättare sagt från 1885. På den tiden användes byggnaden för omlastning av import- och exportvaror till Göteborgs hamn. Huset föll sedan i glömska under många år, men rustades upp på 1990-talet och är idag en av stans hetaste nöjesplatser för shower och events. Här finns även en sommaröppen bistro med stor uteservering och smakfulla skaldjursrätter.

Fotograf: Kajskjul 8

 

Kontaktinformation

Kajskjul 8

Packhusplatsen 11

411 13 Göteborg


Telefon: +46 31 10 75 50


E-post: bokning@kajskjul8.se

Hemsida: kajskjul8.se