({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Boka ett golfpaket i Västsverige

Allt du behöver för en skön golfweekend

Vi har samlat golfpaketen som bjuder på det där lilla extra. Boka in en härlig golfweekend med skönt boende, smakfulla middagar och roliga golfrundor. Börja med att välja vilken typ av upplevelse du är intresserad av.

Golfweekend i Bohuslän

Vill du spela golf på Västkusten? Här hittar du Bohusläns bästa golfpaket med havsnära boende, fantastiska middagar och roliga golfbanor.

Bo på golfbanan

Här hittar du golfpaketen där du bokstavligt talat bor med golfbanan runt husknuten. Checka in, njut av förstklassig mat och gå en runda eller två. Vem tar du med dig?

Spela golf vid slott och herrgårdar

Runt om i Västsverige finns många slott och herrgårdar vars närmaste granne är en vältrimmad golfbana. Boka in ett exklusivt golfpaket och kombinera det goda herrgårdslivet med några rundor golf.

Golf och spa

Av vår erfarenhet blir det sällan för mycket av det goda, så varför inte kombinera två goda ting - avkopplande spa och golf? Boka in ett golf- och spapaket tillsammans med någon du tycker mycket om.

Golf och småstadsidyll

Dags att fly vardagen ett par dagar? Boka in en lugn och skön golfhelg med god mat och övernattning i en charmig småstad någonstans i Västsverige.