({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Vandra med hund på Ramsvik

    Paketerade upplevelser i Västsverige

Paket med det lilla extra

Checka in på ett mysigt boende i Västsverige, njut av aktiviteter i naturen på dagen och god mat och avkoppling på kvällen. Här hittar du paket med det lilla extra som passar både hund, matte och husse.

Minisemester med hund

LJUNGSKILE. I Villa Sjötorps paket ingår middag, frukost och övernattning i en vacker sekelskiftesvilla med härlig trädgård och havsutsikt.

Slottsvistelse

VÄSTERLANDA. På Thorskogs Slott, strax utanför Göteborg, bor ni gott. Vandra i slottsparken eller på någon av de tre vandringslederna.

Njutpaket på pensionat

SKÖVDE. Hos Pensionat Klåvasten kan du och din hund njuta av en vistelse med god mat, härliga promenader och avkoppling.

Hundsemester i Västsverige

Paket med extra äventyr

Gillar du utmaningar och äventyr? Här hittar du paketerade upplevelser som är utformade och anpassade för att passa både dig och din hund. Hitta inspiration till ditt nästa äventyr i Västsverige.

Paddlingsäventyr med din hund

GRÖNEMAD. Hos Skärgårdsidyllen finns hundvänliga kajaker och utrustning för en tur på havet. Bo gott i något av hotellen i området.

Skogspromenader i magisk natur

DALS ROSTOCK. Hos Kroppefjälls B&B bor ni i mysig miljö mitt i den dalsländska naturen. Vandra, laga mat och njut av lugnet tillsammans med din hund.