Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Patrik Karlsson

Kidz Corner

I Kidz Corner kan du hänga med dina kompisar, sjunga med MajaNillas, rita teckningar, träffa våra maskotar, och lyssna på sagor! Det kommer att finnas massor av roliga aktiviteter för barn upp till förskoleåldern.

Aqua Kidz och Aktiviteter för barnen

Fotograf: IU

Det Stora Sångkalaset
Nu är Det Stora Sångkalaset ute och åker igen. Här kommer de med en fantastisk familjeföreställning med de populäraste sångerna från de tre senaste skivorna! Över 200 000 barn och vuxna har glatts ihop när Sångkalaset rullat fram i halsbrytande tempo över landet. Barnen deltar aktivt i rörelser och danser medan de vuxna kan skratta åt Blommige Bengts galna karaktär. Snabbt, smart och helt enkelt beroendeframkallande för barnen. 
Föreställning söndag 9 juni kl 13.30 på Stora scenen

Pysselparty med Fröken Uggla
Pynta en partyhatt eller skapa en egen superhjältemask! På lördagen och söndagen flaxar Fröken Uggla in i barntältet med sin stora pysselväska. Här kan hela familjen dekorera egna partyhattar, superhjältemasker, nyckelringar och askar. På plats finns också pennor, stämplar och mer än 10 000 klistermärken! Allt är gratis och föräldrar ansvarar för sina barn. Varmt välkomna!
Fri drop-in lördag och söndag klockan 11-16.

Trollerishow med Lukas Hageby
Lukas Hageby minglar runt under helgen och får festivaldeltagarna att förbluffas över hur många ess i rockärmen som han har. Som trollkarl och kortkonstnär får man på nära håll se på när han utför sina tricks, utan att egentligen förstår hur det är möjligt.
Föreställningar varje hel timme lördag 11-13 och söndag 13-15, Aqua Kidz Corner

Lets Move
Förra årets succé Lets Move är tillbaka även i år! Under Aqua Blå samlas Vänersborgs föreningar och erbjuder både prova-på och uppvisningar. Du får ett armband för vare aktivitet som du testar och efter minst fem stycken, får man en ”goodie-bag” som belöning. Dessutom blir det utlottning av fina priser och kanske blir någon av aktiviteterna en helt ny favoritsysselsättning! Allt är helt gratis och genomförs i samarbete med SISU Föreningsutbildarna.
Lördag och söndag 11-16