Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Artister på Stora Scenen

Sommarens hetaste artister spelar på Fallens Dagars stora scen! Det är fri entré till konserterna. I år är spelplatsen Trollhättans Folkets park istället för Drottningtorget. Folkets park ligger på Kungsportsvägen 1, nära till resecentrum och festivalens övriga aktivitetsområden.

Malou Prytz

16-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland, är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låten ”I Do Me” tog sig direkt till final efter deltävlingen i Malmö och gick dessutom rakt in topp 20 (#13) på Spotify. Malou jobbar för tillfället med sitt debutalbum som släpps senare i år.

När? Fredag 19 juli kl 19.00
Var? Folkets Park

Hanna Ferm

Hanna Ferm och Chris Kläfford ställdes mot varandra i finalen av Idol 2017. Aldrig tidigare i tävlingens historia har det skiljt så få röster i semin. 17-åriga Hanna Ferm från Pixbo hamnade till slut på en hedersam andraplats. Under 2018 släppte hon sin debutsingel "Never Mine" och 2019 rivstartade hon med en andraplats i Melodifestivalen tillsammans med Liamoo.

När? Fredag 19 juli kl 20.00
Var? Folkets Park

Liamoo

2016 vann Liam svenska folkets hjärtan när han medverkade i Idol och vann. Under 2018 var han med i Melodifestivalen med”Last Breath” och tog sig direkt till final från sin deltävling. 2019 inleddes med en andraplacering i Melodifestivalen med duetten ”Hold You” tillsammans med Hanna Ferm.

När? Fredag 19 juli kl 20.45
Var? Folkets Park

Molly Sandén

Förra året var Molly Sandén överallt. Albumet ”Större” sålde platina och blev ett av landets mest älskade, svenska album och singeln ”Sand” har över 18 miljoner streams. 2018 toppades med nomineringar till både Grammis och P3 Guld. I mars återvände Molly med ny musik och gav oss singeln ”Den som e den”.

När? Lördag 20 juli kl 20.00
Var? Folkets Park

Timbuktu och Damn!

Timbuktu återvänder till Fallens Dagar! En av Sveriges mest folkkära artister är tillbaka med sitt band Damn för en svängig kväll i parken.

Med vassa samhällsskildringar framspottade på ren skånska har Jason "Timbuktu" Diakité blivit en av Sveriges största hiphopartister. Karriären började under det sena 90-talet i uppväxtstaden Lund, och sedan dess har han släppt ett tiotal album och mängder av singlar.

När? Lördag 20 juli kl 21.45
Var? Folkets Park

Linnea Henriksson och N3 Symfoniorkester

Linnea Henrikssom är årets artist som spelar tillsammans med N3 Symfoniorkester under ledning av Ulf Wadenbrandt.

Tre soloalbum och ett ännu större antal utmärkelser, sedan Linnea Henriksson slog igenom i början av 2010-talet har mycket hänt. Linnea Henriksson har samarbetat med Avicii, Gyllene tider och Petter, men mer än något annat är hon soloartist och låtskrivare av känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rätt i hjärtat. Sitt tredje album, självbetitlat Linnea Henriksson, utnämndes till Årets pop på P3 Guld-galan tidigare i år.

När? Söndag 21 juli kl 21.00
Var? Folkets Park