({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Erland Beskow

Barnens favoriter

Fullt ös för alla barn och familjer i det stora cirkustältet på Hojumstunet. Musik, skratt och spänning! Kom och var med när Eva och Hönapöna letar guld i djungeln och när N3 löser det äventyrliga och musikaliska Strömkarlsfallet!

EVA FUNCK OCH DJUNGELNS HEMLIGHET

Fallens Dagar återser favoriten Hönapöna och Eva som har läst i en gammal tidning att det finns guld i djungeln. Det är gratis och bara att hämta. Men när de kommer till djungeln är det inte så enkelt som det först verkade. Var är guldet?

Oväntad hjälp kommer från ett lejon, en orm och en loppa. Djungels hemlighet bjuder till slut på en riktig överraskning. "Djungelns hemlighet" handlar om hur vi kan få vänner genom att se, lyssna och uppmuntra varandra. Meningen med att ha vänner är att de kan hjälpa oss genom livets djungel, och det visar sig vara guld värt.

När? Lördag 21 juli 12.15
Var? Cirkus Cirkus, Hojumstunet. Fri entré

N3 SOMMARSHOWARE LÖSER STRÖMKARLSFALLET

Fallens Dagar är i fara, Strömkarlen har stoppat vattnet! Hur ska detta sluta? Blir det något vatten i fallet eller inte? N3 Sommarshoware bjuder på ett musikaliskt äventyr där barnens finurlighet står i centrum. Sommarskoj för hela familjen!

När? Lördag 21 juli och söndag 22 juli kl. 14.15
Var? Cirkus Cirkus, Hojumstunet. Fri entré

N3 DANSSHOW & N3 MUSIKAL

N3s danselever dansar scener från vårens succéföreställning ”Narnia” och musikaleleverna framträder med medryckande nummer från olika musikaler bland annat ”High School Musical” som sätts upp till hösten på N3.

Lördag 21 juli och söndag 22 juli kl. 15.15
Var? Cirkus Cirkus, Hojumstunet. Fri entré