({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: BARABILD

Quality Hotel Grand Borås
Borås

Modernt boende i centrala Borås

Här bor du centralt med närhet till shopping, nöjen och restauranger. Du sover bekvämt i moderna rum som passar både affärsresenären som familjen. Vill du lyxa till det kan du boka ett deluxerum med egen jacuzzi. Mot kvällen kan du äta gott i någon av restaurangerna och dansa loss på hotellets nattklubb.

Ta hand om dig själv

Passa på att besöka Ciluette CitySpa på Quality Hotel Grand Borås. Här erbjuds du många sköna behandlingar: Allt från kurbad och massage till ansiktsbehandlingar och manikyr. Som spagäst kan du välja att koppla av framför öppna spisen i relaxavdelningen, njuta av ett bad i den varma japanska sittpoolen, bada bastu eller ta ett dopp i kalltunnan.

Middag eller fest?

I restaurangerna erbjuds du mat- och dryckesupplevelser för alla tillfällen. Här kan du njuta av en god lunch, middag och helgbrunch eller fira någon av dina högtidsdagar.

Konferens

Med 16 flexibla möteslokaler, kunnig personal och centralt läge är Quality Hotel Grand Borås ett välutrustat hotell att konferera på. 

InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Quality Hotel Grand Borås är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Quality Hotel Grand Borås * * * *

Hallbergsplatsen 2

50330 Borås


Telefon: +46 33 799 00 00


E-post: q.grandboras@choice.se

Hemsida: Till hemsida