({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Brännö Varv
Brännö/Göteborg

Bed & Breakfast i Göteborgs södra skärgård

Brännö Varvs B&B ligger pittoreskt i Göteborgs södra skärgård, endast 20 minuters med skärgårdsfärjan från fastlandet. Sommaröppet café, livemusik och minigolf samt Brännö Visfestival på terrassen.

Ta skärgårdsfärjan till unika Brännö

Hit kommer du med färjan eller sjötaxi; båtar går varje dag, året runt. Anländer du med egen båt så finns det en gästbrygga. Flakmoppar är de enda tillåtna motorfordon på Brännö - och längs de rödmålade bodarna och de äldsta träkåkarna på bygatan i Husvik växer saltstänkta buskrosor och frodiga häckar.

Rustikt Bed & Breakfast i ett båtvarv

Det gamla båtvarvet har bytt skepnad till ett året runt-öppet Bed & Breakfast med skärgårdskaraktär, men också en charmig touch av Karibien. Receptionen är obemannad så ett informativt välkomstbrev väntar vid din incheckning till något av de fyra rummen. Frukosten avnjuts i trädgården eller direkt på bryggan, därefter kanske ett uppfriskande dopp i en avskild vik eller på någon av Brännös badstränder.

Visfestival, musikterrass, minigolf och bryggkonferens

Njut av skärgårdstacos, lokalproducerad öl, västkustpizzor, räksmörgåsar och goda vegorätter på Café Varvets terrasser. Från Deli-disken köper du med dig godsaker hem. Levande musik hela sommaren och i mitten på juli gästar några av Sveriges populäraste artister Brännö Visfestival. Minigolfbanan är mycket populär och de minsta har en fiskebåt som lekstuga.
Du kan också boka konferensen och egen brygga för upp till 25 personer - inklusive bubbelpooler, minigolf, restaurang, quiz, livemusik och kappsegling.

Brännö Brygga och naturreservat

Utöver välkända Brännö Brygga, där det sommartid dansas till levande musik, finns här också ett naturreservat, hembygdsmuseum, lotsutkik, handelsbod och värdshus.
Aktuell information om aktivitetsutbud och öppettider hittar du på företagets hemsida.

 

  

 

Kontaktinformation

Brännö Varv

Långejorden 10

430 85 Brännö


Telefon: +46 0736527813


E-post: booking@brannovarv.se

Hemsida: brannovarv.se