({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Escape Outdoor

Escape Outdoors
Göteborg

Spännande naturupplevelser på hav och land

Ta dig ut i den västsvenska naturen med Escape Outdoors i Västra Frölunda, Göteborg. De kunniga guiderna tar dig med på spännande naturupplevelser till havs, i djupa skogar och ekande grottor. Oavsett om du är en van friluftsmänniska eller vill uppleva något nytt erbjuder Escape Outdoors naturnära upplevelser för dig.

Glid fram i Göteborgs skärgård

Såväl sommar som vinter kan du tillsammans med Escape Outdoors ge dig ut på havet. Du paddlar i lugnt tempo runt de närmaste öarna och gör strandhugg i någon av de mysiga vikarna. Du behöver ingen tidigare kajakvana för att följa med. De kunniga instruktörerna förser dig med en stabil kajak och all nödvändig utrustning.

 

Naturupplevelser på land

Föredrar du äventyr på land kan du följa med på en grott- och skogstur. Släpp loss grottmänniskan i dig och prova på grottkrypning. En kort bit utanför Göteborg går du tillsammans med din guide genom en nybörjarvänlig och spännande grotta, njuter av utsikten över nejden och tar en fika under bar himmel.

Fotograf: Escape Outdoor

Kurser för vana och ovana paddlare

Total nybörjare eller mer erfaren? Oavsett dina förkunskaper erbjuder Escape Outdoors många olika kurser i kajakpaddling. Instruktörerna är alla hängivna paddlare med coachutbildning vilket ger dig bra förutsättningar för en effektiv och rolig kursdag. 

Kontaktinformation

Escape Outdoors

Önnereds Bryggväg 93

42157 Västra Frölunda


Telefon: +46


E-post: info@escapeoutdoors.se

Hemsida: escapeoutdoors.se/