({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Andreas Silverblad

Isbolaget
Donsö/Göteborg

Restaurang och hotell i anrikt ismagasin

På Donsö, mitt i Göteborgs södra skärgård, ligger restaurang och hotell Isbolaget. Ta färjan eller sjötaxi till det gamla ismagasinet och njut av pinfärsk mat och bekvämt boende med magnifik utsikt.

Ta färjan till skärgårdskrogen

I det gamla fiskesamhället Donsö hittar du Isbolaget längst ut på hamnpiren. Förr var det ett ismagasin som försåg fiskebåtarna med is - nu har det byggts om till restaurang och hotell. Eftersom det inte finns några vägar, broar eller bilfärjor till Göteborgs södra skärgård så är det en saltstänkt tur med färja eller sjötaxi som gäller.

Vällagad mat i rustik lokal

På Isbolaget lagas allt från grunden och med filosofin att servera mat ”som de själv gillar”. Utöver färsk fisk och skaldjur hittar du även råvaror från jord och gård på skärgårdskrogens meny. I det rustika gamla ismagasinet finns plats för 120 gäster i restaurangen plus ytterligare 60 personer på den inglasade uteserveringen. Isbolaget har ett stort cateringutbud och lokalerna lämpar sig utmärkt för kickoff, fest och bröllop. Lunchteman, musikunderhållning, AW och öppettider hittar du på hemsidan.

Frukostbuffé på Isbolaget.

Fotograf: Andreas Silverblad

Mysiga hotellrum med blå utsikt

Den nybyggda hotelldelen erbjuder nu 10 mysigt inredda dubbelrum och sviter med utsikt åt Vinga fyr, grannön Styrsö och Donsö hamn. Rummens färgskalor går i gråa och beige toner, badrum och wc på rummen, frukost och fri Wi-Fi. Cykel finns att hyra för både liten och stor.

Hotellrum på Isbolaget.

Fotograf: Andreas Silverblad

Kontaktinformation

Isbolaget

Donsö Hamnväg 45

430 82 Donsö


Telefon: +46 031 97 27 00


E-post: Skicka E-post

Hemsida: isbolaget.com