({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Lasse Olsson

Långedrag Värdshus
Göteborg

Restaurang, konferens och fest där hav möter land

Långedrag Värdshus har en makalös utsikt över Göteborgs skärgård och erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga. Sätt guldkant på tillvaron med en släktmiddag, den romantiska bröllopsfesten, en kreativ konferens eller företagseventet.

Västkustens Riviera ligger i Göteborg

Långedrag Värdshus har ett unik läge med utsikt över Göteborgs skärgård, bara 15 minuter från centrala Göteborg. Under sommarens sol påminner läget mer om den franska Rivieran än om Göteborg och från terrassen kan du följa kappseglingarna och den livliga båttrafiken till stadens hamn. Detta gör Världshuset till en perfekt plats för mysiga familjemiddagar, bröllop, stora festarrangemang, företagsevent och kreativa konferenser.

Långedrag Värdshus

Skärgårdsbuffé med utsikt över havet

Värdshusets havsnära läge och närhet till fiskauktionen resulterar i läckra fisk- och skaldjursrätter, men det serveras även andra läckra rätter på menyn. Restaurang har 250 sittplatser inomhus och ca 150 platser utomhus på sommaren.Vardagar serveras lunch och på kvällar och helger njuter du av den dignande skärgårdsbuffén eller à la carte-menyn.

Utomhusterrassen med Havsbaren är sommartid ett populärt vattenhål och inne i seglarbaren njuter du framför brasan i en skön fåtölj efter middagen.

Långedrag Värdshus

Fotograf: Fredrik Rollman

Bröllop, arrangemang och företagsevent

Långedrag Värdshus är den perfekta platsen för arrangemang av olika slag. Bröllopsfesten, femtioårsjubiléet, släktmiddagen eller kompisgängets årskalas. Den vackra festvåning med stora panoramafönster ut mot Göteborgs skärgård anses av värdshusets gäster vara ”Västkustens vackraste plats för bröllopsfesten!” Många företag väljer Långedrags Värdshus då de vill sätta guldkant på lanseringar, releaser och personalfesten.
Njut välkomstdrinken på den privata terrassen vid havet innan ni avnjuter en läcker skärgårdsmeny in i den vackert dekorerade festvåningen.

Långedrag Värdshus

Konferens med bryggläge

Värdshusets moderna konferenslokaler har en makalös skärgårdsutsikt och har plats för upp till 150 deltagare, full teknisk utrustning, WiFi, blädderblock, whiteboard, block och pennor. För en saltare upplevelse under mötet går det att boka ett flertal maritima aktiviteter, såsom kappseglingar (matchrace), båt- och fisketur. Långedrags Värdshus skräddarsyr konferensen efter era önskemål.

Kontaktinformation

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24

426 76 Västra Frölunda


Telefon: +4603129 20 60


E-post: Skicka E-post

Hemsida: langedragvardshus.se/