({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Liseberg
Göteborg

Nordens största nöjespark

I Nordens största nöjespark är det lätt att skaffa minnen som värmer hela året. Med många åk- och upplevelseattraktioner, hundratusentals blommor, kramiga kaniner, mat, dryck och scenunderhållning erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. Du hittar nöjesparken mitt i den västsvenska kuststaden Göteborg.

Nöje för alla åldrar

På Liseberg finns något för alla – hisnande åkattraktioner för de våghalsiga, gulliga karuseller som pirrar alldeles lagom i de lite mindre magarna och massor av kramiga kaniner i det lekfulla Kaninlandet. Pröva lyckan i snurrande chokladhjul och en mängd spännande spel.

Fotograf: press

Musik, teater och show

Under sommaren bjuds det dagligen på musikupplevelser och showkrogen Rondo håller öppet året om, liksom Lisebergsteatern. Som om det inte vore nog med snurr i alla attraktioner finns också chansen att ta en svängom på dansbanan Polketten.

Halloween och jul

På hösten, när Halloween hägrar, fylls nöjesparken med allt från hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis. Under julen välkomnas du till en glittrande julsaga. Gå på klappjakt bland julmarknadens bodar i skenet av miljoner juleljus och se den vackra isbaletten. Du kan också uppleva en spännande skattjakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar.

Stort serviceutbud

Parkens många restauranger erbjuder ett brett utbud av mat och dryck med hög kvalitet. Det finns även bra boendemöjligheter i närheten. Spendera natten på centralt belägna Hotell Liseberg Heden eller den mysiga Lisebergsbyn med stugor, camping och vandrarhem.

Kontaktinformation

Liseberg AB

Örgrytevägen

41251 Göteborg


Telefon: +46 31 40 01 00


E-post: kontakt@liseberg.se

Hemsida: liseberg.se