({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Malva Adrell

Trädgårdsresan

Skattkarta för alla trädgårdsentusiaster

Tycker du om att strosa runt bland växthus, blomsterarrangemang, skulpturer och fontäner? I Västsverige finns otaligt många vackra trädgårdar, alltifrån pampiga herrgårdsparker till små lummiga bakgårdar. Trädgårdsresan är en samlingskarta som guidar dig som trädgårdsentusiast till ljuvlig grönska och nyskapande växtlighet.

Många gröna paradis

Trädgårdsresan fungerar som en guide som hjälper dig att hitta till en mängd olika trädgårdslandskap över hela Västsverige. Upptäck de små, mysiga trädgårdarna som de flesta missar och besök de där riktigt elegant designade trädgårdarna där växter fungerar som färgsprakande konsthantverk. Gör bland annat ett besök på Furets gemytliga plantskola utanför Kinna eller gå på trädgårdsvandring vid Morlanda Säteri på ön Orust. Du kan även stanna till vid Trädgårdsföreningen i Göteborg med sin fantastiska rosenfest eller ta en tripp till utställningsträdgården vid Läckö Slott intill sjön Vänern.

Historiska platser och intressanta möten

I Västsverige finns även gott om historiska trädgårdar, inbäddade i kulturmiljöer med odlingar av äpplen, rosor, grönsaker och kryddor. Trädgårdsresan guidar dig till övernattningsställen, god mat och intressanta möten med hängivna odlare med stora kunskaper och sann förmedlingsglädje. Du har också möjlighet att skräddarsy din egen trädgårdsresa genom en mångfald av trädgårdar och vackra lantmiljöer.

Kontaktinformation

Trädgårdsresan


Telefon: +46 708 55 30 39


E-post: Skicka E-post

Hemsida: tradgardsresan.se