({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Jörgen Jarnberger

Upzone Göteborg
Göteborg

Grön äventyrspark för kompisgäng, företag och barnkalas

I Upzone Äventyrspark i Göteborg kan du i Skatås naturområde kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar, klättra i nät och svinga i lianer. Ta med kompisgänget, familjen, skolklassen eller arbetskamraterna, utmana individuellt eller i teambildande lagtävlingar.

Linbanor och trädklättring i naturreservat

Upzone Äventyrspark i Göteborg hittar du i skogsområdet vid populära Skatås motionscentrum. Anläggning ligger i anslutning till Delsjöområdets naturreservat i östra Göteborg och här finns upplevelser för alla som vill tänja på sina gränser - både fysiskt och psykiskt! Upzone äventyrspark har anpassade aktiviteter för att passa både kompisgäng, företagsevent och barnkalas.


Höghöjdsäventyr med pirr i magen

Upzone är definitivt något för dig som gillar nervpirrande äventyr på hög nivå - nybörjare eller klättermästare spelar ingen roll -  här finns aktiviteter som passar alla.
Först genomgår ni en säkerhetsgenomgång där personalen hjälper med utrustningen, därefter testar ni intro-banan innan det är fri klättring.

Alla klättrar efter egen förmåga och tidsåtgången är ca 2,5 timmar. Kasta dig ut i högt uppspända ziplines och linbanor - eller kanske testa mörkerklättring för extra pirr i magen?
På Upzone finns klättring för både små äventyrare i höghöjdsbana, gruppbokningar och fina familjepaket – boka HÄR!


Teambildande lagtävlingar

Utmana din familj, kompisgänget eller arbetskamraterna i bågskytte eller i någon av Upzones nervpirrande lagtävlingar.

I pilbågsspelet Combat Archery Tag möter du motståndarna i en kamp med pil och båge.
Kombinera klurighet och spexande i den lättsamma 5-kampsäventyret Lagkampen.
Mind Arena är Upzones eget Outdoor Escape Game – ett spel där ni i grupper har rollen som av hemliga agenter i en jakt efter den försvunna diamanten.

Bjussa på Upzones barnkalas

Boka in ett högtflygande och minnesvärt barnkalas på Upzone Sköve - med rolig skattjakt och klättring! Minst en vuxen medföljare (ingår i priset) måste klättra ihop med barnen. Personalen på plats ordnar med själva skattjakten, men skatten tar ni med; chokladmynt, fruktstänger, plastsmycken - detta väljer ni själva. Skattkistan (lådan) är ca 20x30cm och 5cm djup.
I kalaset ingår ingen mat så ta gärna med egen picknick att äta före eller efter klättringen.

Kontaktinformation

Upzone Äventyrspark Göteborg

Delsjön

Skatås Motionscentralen


Telefon: +46 010110 23 23


E-post: boka@upzone.se

Hemsida: Till hemsida