({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Göteborg Film Festival

    Göteborg Film Festival 2021 - Upplev festivalen digitalt på hotell

Kombinera filmmagi med lyxig hotellvistelse!

Göteborg Film Festival 2021 blir helt digital och tillgänglig där du är. Ta in på ett av Västsveriges filmhotell och ta del av exklusiva premiärer och festivalatmosfär direkt från rummet. Boka ett filmpaket nu.

Filmpaket på Lundsbrunn Resort

 Götene

Sov ut i sköna sängar och sjunk in i filmernas magiska värld. Njut av snacks, tre rätters middag samt och en härlig frukostbuffé - allt serverat i mysig resortmiljö. 

Filmpaket på Bohusgården Hotell

 Uddevalla

Sviten är laddad med popcorn, godis och bubbel. Ni har tillgång till spa med pooler, bastu, gym och motionsrum. På kvällen väntar middag och dagen efter en smakfull hotellfrukost.

Filmpaket på Grand Alingsås

 Alingsås

Frossa i film, god mat och sköna hotellrum i Kaféstaden Alingsås. Passa på att ta en promenad längs de mysiga gatorna mellan filmerna.

Filmpaket på Le Mat

 Jonsered

Boka en lyxig filmupplevelse på Le Mat med snittar, popcorn, fika, middag och frukost - allt serveras på rummet i det mysiga hotellet i Jonsereds fabriker.

Filmpaket på Kvarnen i Hyssna

 Hyssna

Mellan snittar, bubbel och filmer kan ni koppla av en stund med bad och bastu eller ge er ut på filmquiz-promenad på en liten bit av Hyssna vandringsled.

 

Filmpaket på Scandic Rubinen

 Göteborg

Checka in på ett festivalhotell, mitt på Avenyn i centrala Göteborg. Byt om till galaklänningen, beställ upp skumpa och snittar till rummet. Eller kryp ner i morgonrock och tofflor och njut av popcorn, godis och festivalens filmer. 

Filmpaket på Bjertorp Slott

Vara

På Bjertorp Slott väntar filmpremiär med popcorn, lokal öl från Qvänum Mat & Malt eller mousserande vin. Njut av tvårättersmiddag i matsalen innan nästa film då det serveras ost och snacks på rummet.  

Göteborg Film Festival

29 januari - 8 februari 2021
Njut av film från hela världen under Nordens största filmfestival, som i år blir helt digital. Läs om årets alla filmer och se fram emot fantastiska filmupplevelser.

Succéfilm inviger festivalen

Den 29 januari invigs Göteborg Film Festival med Tove, filmen om Tove Jansson, i regi av Zaida Bergroth.

Bara du, havet och 60 filmpremiärer - The Isolated Cinema

Ingen telefon, ingen familj, inga vänner. Bara du, havet och festivalens filmprogram med 60 filmpremiärer. I sju dagar. Årets häftigaste filmupplevelse är The Isolated Cinema.