({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Pater Noster

    Annorlunda konferenser i Västsverige

Nästa konferens eller möte i Västsverige!

Västsverige har mycket att erbjuda till er nästa konferens eller möte. Vad sägs om att konferera på en egen ö i Bohuslän, Walk & Talk-möte i Dalslands magiska skogar eller varför inte nästa konferens på ett slott i Västergötland? Hitta inspiration till ditt nästa möte eller konferens under de tematiska indelningarna längre ner på sidan.

Sök mötesplatser efter deltagare, geografi, behov eller aktivitet:

 

 

 

7 Tips på tematiska konferenser

Krydda konferensen med en gemensam gruppaktivitet.

 

 

 

Planera för en konferens i Västsverige

Hitta din mötesplats i Västsverige!

God mat, härliga aktiviteter och välutrustade lokaler - men framför allt: umgänge med kollegorna efter en period som inte liknat någon annan. Välj Västsverige som konferensdestination.

Hitta din mötesplats i Göteborg!

Mötesstaden Göteborg törstar efter att få er som konferensgäster. Här finner du den perfekta balansen mellan energigivande storstadspuls och avkopplande upplevelser som svetsar samman gruppen efter några annorlunda månader.

 

Digitala Studios i Västsverige

Coronapandemin har påverkat mötes- och konferensbranschen starkt, och nya tider kräver nya lösningar. Oavsett hur framtiden ser ut, så är digitala möten inte...

Båtcharter i Göteborg och Bohuslän

Sälsafari, guidade turer, skaldjurskryss och fiskeäventyr - här hittar du företag som alla erbjuder båtturer i Göteborgs skärgård och utmed den bohuslänska...

 

 

 

Mötesarrangörer i Västsverige

I Västsverige finns ett antal olika mötesarrangörer som kan hjälpa dig med ditt möte. Här nedan kan du läsa mer om vilka det är och vilka tjänster de erbjuder - allt från bokning av lokal och aktiviteter till hjälp med hantering av anmälningar och registrering.