({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Konferens - Hyr ett eget ställe

Ett eget ställe till nästa konferens? Här hittar du tips på hotell, slott, herrgård och resort som alla erbjuder en konferens där ni får tillgång till hela stället för er själva. Träffas i avkopplande miljöer som öppnar upp för nya idéer och tankar. Detta i kombination med god mat och roliga aktiviteter.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Konferens på en egen ö

 Pater Noster, Hamneskär utanför Tjörn

Längst ut i havsbandet, på en av Sveriges kargaste, mest vindpinade och utsatta platser, ligger Pater Noster - kungen av fyrar. I fyrmästarens gamla bostad från 1868 finns nu ett prisbelönt designhotell: Pater Noster, ett hem vid horisonten. Konferera på en annorlunda och avlägsen plats med en rik kulturhistoria. Här väntar en unik upplevelse och något utöver det vanliga.

Läs mer och boka

 

Konferens på ett eget slott

 Bjertorp Slott, Kvänum

Nästa konferens i ett alldeles eget slott? På Bjertorp Slott kan ert företag få hela slottet för er själva. Här förfogar ni över 35 hotellrum med totalt 65 bäddar, en festsal, en matsal och flera salonger. Ni har även tillgång till slottsparken, bastu & biljardbord. Välj ett tema för er middag, något som passar just ert företag eller få tips om vad ni kan välja. 

Läs mer och boka

 

Konferens på ett eget hotell vid havet

 Hotell Smögens Hafvsbad, Smögen

Längst ute vid Västerhavet, på ön Smögen, njuter ni av lugnet och stillheten. Boka en konferens och upplev en vintervistelse på Smögen tillsammans med kollegorna. Salta konferensen med skaldjursprovning i en egen sjöbod, ett dopp i vinterhavet eller ett besök i den heta bastun längst klipporna.

Läs mer och boka

 

Konferens på en egen skärgårdsö

 Möjligheternas Magasin, Hampholmen

På den lilla mysiga ön Hampholmen, i närheten av Smögen, ligger Möjligheternas Magasin. Detta enkla trähus är precis vad namnet skvallrar om – en plats fylld av möjligheter. Här möts och konfererar ni alldeles för er själva i kombination med god mat och vacker havsutsikt. Kombinera gärna med en aktivitet som skaldjurssafari eller ett hett bad i vedeldad badtunna.

Läs mer och boka

 

Konferens på ett eget hotell utmed Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

Boka ett konferenspaket där ni exklusivt får förfoga över hela anläggningen. Här ingår mat och fika under hela dagen, logi och mötesrum med all service. Ta en paus mellan mötena och följ med på en guidad vandring utmed kanalen. Avsluta en bra och givande dag med ett musikquiz, där ni kan välja ert eget tema.

Läs mer och boka

 

Konferens på ett eget hotell utmed havet

 Stenungsbaden, Stenungssund

Till exklusiva Villa JC Stevens kommer ni när ni vill ha ett helt hus, alldeles för er själva. Här träffas ni i en avslappnad miljö för upp 14 personer. Villan på 450 kvadratmeter är inredd i klassiskt elegant New England-stil med marin touch och består av en kombinerad matsal och mötesrum med möjlighet att hyra en personlig kock, ett allrum och tolv individuellt inredda rum.  

Läs mer och boka

 

Konferens på en egen herrgård

 Tofta Herrgård, Kungälv

Här finns möjlighet att hyra hela herrgården för er själva. Träffas i en inspirerande miljö som skapar nya tankar, både inne i herrgården och i naturen runtom. Njut av god mat i restaurangen där kockarna komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror. Vill du lägga på en gruppaktivitet har vi många alternativ - kajakpaddling i naturreservat, vinkunskaper i herrgårdens vinkällare eller varför inte starta en egen blåsorkester. 

Läs mer och boka

 

Konferens på vackra Grand Hotel Marstrand

Grand Hotel Marstrand, Marstrand

Boka hela Grand Hotel Marstrand för er nästa konferens. Du och dina kollegor får tillgång till alla våra 23 rum och kan röra er fritt utan att behöva ta hänsyn till andra. Njut av våra härliga lokaler, rum och matupplevelser. Vill ni boka en aktivitet kan vi bland annat erbjuda ostronskola med bubbel, matlagningsaktiviteter med vår köksmästare eller varför inte förkovra er i en vinskola.

Läs mer och boka

 

Konferens i en sjöbod vid havet

 Havets Magasin Väjern

Endast ett stenkast från Smögen ligger Havets Magasin. Boka nästa möte eller konferens här och njut av närheten till havet både under konferensen och under någon av de aktiviteter som arrangeras - kajakpaddling, vandring och fiske. Självklart kan ni också passa på att ta ett friskt dopp i det salta havet, eller koppla av med bad i bastu eller badtunna.

Läs mer och boka

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.