({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Konferens - Hyr ett eget ställe

Ett eget ställe till nästa konferens? Här hittar du tips på hotell, slott, herrgård och resort som alla erbjuder en konferens där ni får tillgång till hela stället för er själva. Träffas i avkopplande miljöer som öppnar upp för nya idéer och tankar. Detta i kombination med god mat och roliga aktiviteter.

 

Konferens på en egen ö

Hamneskär, Tjörn

PATER NOSTER. Längst ut i havsbandet på en karg och vindpinad plats ligger kungen av fyrar Pater Noster. Här finns möjlighet att boka hela stället för en oförglömlig konferens vid horisonten. Upplev en fantastisk miljö med god dryck och tilltugg och rundvandring som berättar om ön, fyren och dess dramatiska historia samt ett besök i fyren.

Läs mer och boka här

 

 


Konferens på ett eget slott

Kvänum

BJERTORP SLOTT. Nästa konferens i ett alldeles eget slott? På Bjertorp Slott kan ert företag få hela slottet för er själva. Här förfogar ni över 35 hotellrum med totalt 65 bäddar, en festsal, en matsal och flera salonger. Ni har även tillgång till slottsparken, bastu & biljardbord. Välj ett tema för er middag, något som passar just ert företag eller få tips om vad ni kan välja. 

 

Läs mer och boka här

 

 

 

Konferens på ett eget hotell vid havet

 Smögen

HOTELL SMÖGENS HAFVSBAD. Längst ute vid Västerhavet, på ön Smögen, njuter ni av lugnet och stillheten. Boka en konferens och upplev en vintervistelse på Smögen tillsammans med kollegorna. Salta konferensen med skaldjursprovning i en egen sjöbod, ett dopp i vinterhavet eller ett besök i den heta bastun längst klipporna.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens på ett eget hotell i naturen

 Långenäs

HÄLLSNÄS HOTELL & RESTAURANG. Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att herrgårdsbyggnaden är omgiven av en sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. Här finns konferenslokaler för både den lilla och stora gruppen och även möjlighet att hyra hela hotellet för er vistelse.  

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens på en egen skärgårdsö

 Hampholmen

MÖJLIGHETERNAS MAGASIN. På den lilla mysiga ön Hampholmen, i närheten av Smögen, ligger Möjligheternas Magasin. Detta enkla trähus är precis vad namnet skvallrar om – en plats fylld av möjligheter. Här möts och konfererar ni alldeles för er själva i kombination med god mat och vacker havsutsikt. Kombinera gärna med en aktivitet som skaldjurssafari eller ett hett bad i vedeldad badtunna.

Läs mer och boka här

 

 

 

Konferens på ett eget hotell utmed Göta kanal

 Lyrestad

NORRQVARN HOTELL & KONFERENS. Boka ett konferenspaket där ni exklusivt får förfoga över hela anläggningen. Här ingår mat och fika under hela dagen, logi och mötesrum med all service. Ta en paus mellan mötena och följ med på en guidad vandring utmed kanalen. Avsluta en bra och givande dag med ett musikquiz, där ni kan välja ert eget tema.

Läs mer och boka här 

 

 

 

 

Konferens på ett eget hotell utmed havet

 Stenungssund

STENUNGSBADEN. Till exklusiva Villa JC Stevens kommer ni när ni vill ha ett helt hus, alldeles för er själva. Här träffas ni i en avslappnad miljö för upp 14 personer. Villan på 450 kvadratmeter är inredd i klassiskt elegant New England-stil med marin touch och består av en kombinerad matsal och mötesrum med möjlighet att hyra en personlig kock, ett allrum och tolv individuellt inredda rum.  

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens på ett eget resort 

 Strömstad

STRÖMSTAD SPA & RESORT. Här finns möjlighet till att få tillgång till ett helt eget resort i norra delen av Bohuslän. Träffas i mysiga lokaler med gott om plats och utrymme. I den lyxiga restaurangen serverar olika rätter som är noga utvalda för att passa ett bra möte. Passa även på att njuta av den vackra omgivningen och havet, som ligger endast 10 meter från hotellet. Varför inte servera någon av era fikapauser utomhus, eller vågar du utmana gruppen att ha hela ditt möte utomhus?

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens på en egen herrgård

 Kungälv

TOFTA HERRGÅRD. Här finns möjlighet att hyra hela herrgården för er själva. Träffas i en inspirerande miljö som skapar nya tankar, både inne i herrgården och i naturen runtom. Njut av god mat i restaurangen där kockarna komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror. Vill du lägga på en gruppaktivitet har vi många alternativ - virtuellt mordmysterium, vinkunskaper i herrgårdens vinkällare eller varför inte starta en egen blåsorkester. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens på en egen 1800-talsgård

 Munkedal

MUNKEDALS HERRGÅRD. På västkusten mellan Göteborg och Oslo ligger Munkedals Herrgård med anor från början av 1800-talet. Herrgården är ypperlig för en personlig konferens, kick-off, teambuildning och middagar. Matsalen och salongernas inredning är från tiden, medan konferenslokaler och sovrum i modern stil motsvarar dagens bekvämligheter. I omgivningarna finns djupa skogar med vilt, en forsande laxrik älv samt närhet till havet.

Läs mer och boka här

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.