({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman

Konferensaktiviteter för en annorlunda konferens

Tips på konferensaktiviteter för att skapa en annorlunda konferens. Gör nästa mötesdag lite extra minnesvärd genom att boka in en gruppaktivitet som kollegorna kommer prata om i flera år framöver.

 

Konferens med fäktningsduell

 Långenäs

HÄLLSNÄS HOTELL & RESTAURANG. Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, hittar du Hällsnäs. Det faktum att herrgårdsbyggnaden är omgiven av en sjö från nästan alla håll gör luften lite klarare och tystnaden lite tystare. Här finns konferenslokaler för både den lilla och stora gruppen. Ta en paus i konferensen och utmana kollegan eller chefen på duell! Våra instruktörer lär er fäktningens grunder och genomföras antingen som en individuell tävling eller i lag om två.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens vid kungen av fyrar 

 Hamneskär

PATER NOSTER. Längst ut i havsbandet, på en av Sveriges kargaste, mest vindpinade och utsatta platser, ligger Pater Noster - kungen av fyrar. Konferera på en annorlunda och avlägsen plats med en rik kulturhistoria. Här väntar en unik upplevelse och något utöver det vanliga. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med isskulptering

 Hjo

HOTELL BELLEVUE. Konferera i inspirerande miljöer, med närheten till vattnet och stadsparken i vackra trästaden Hjo. Mötesteamet skräddarsyr varje konferens för att passa era önskemål och erbjuder också trevliga aktiviteter. En av dessa är isskultptering, där ni får lära er grunderna i detta hantverk. Här utlovas glädje, skratt och en eventuellt en del tårar i frustration.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med cirkusshow

 Uddevalla

BOHUSGÅRDEN HOTELL & KONFERENS. På Bohusgården Hotell & Konferens bor du nära Byfjorden och dess fantastiska utsikt. Blicka ut över Byfjorden och känn idéerna flöda och energin återvända. För att förhöja värdet på konferensen är tipset att boka in Cirkus-showen - fylld av häpnadsväckande och fascinerande cirkuskonster med stor precision och en massa rörelseglädje.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med sälsafari

 Käringön

LOTSHOTELLET. En spännande och fartfylld tur ut på havet. Ni får spana in sälarna vid skären sydost om Måseskär och om vädret är fint lägger båten till på Måseskär där ni har möjlighet att gå upp i den drygt 150 år gamla Heidenstamfyren. Tillbaka på Lotshotellet väntar fina konferenslokaler på mysiga Käringön.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens och glasblåsning

 Limmared

GLASETS HUS. Glasets Hus ligger i glasbruksorten Limmared. Med anor från 1740-talet är bruket det äldsta verksamma i Sverige. I dag är glasbruket mest känt för att producera flaskorna till Absolut Vodka. Här konfererar ni annorlunda lokaler som bjuder in till kreativitet och utveckling. För att ge er energi inför eftermiddagen erbjuds möjligheten att blåsa glas i hyttan, gå en guidad tur i glasmuseet eller ta en fika runt elden.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med HUWET 

 Käringön

HOTELL KÄRINGÖN. Ta dig bort från stadspulsen och kom ut till Käringön på konferens. Här kan du kombinera lugna mötesstunder i en naturnära miljö med spännande, teambildande aktiviteter året om. Letar ni efter en aktivitet utöver det vanliga så finns den här, HUWET - Helicopter Under Water Escape Traning. En rolig, aktiv, nyttig och teambildande aktivitet där det ingår träning att ta sig ur ett fordon som hamnat under vatten. Hjärt- och lungräddning och/eller brandövning i simulerar eld.

Läs mer och boka här

  

 

Konferens med kajakpaddling

 Lysekil

VANN HOTELL & KONFERENS. Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden finner du VANN Spa Hotell & Konferens. Här kan ni kombinera konferensen med aktiviteter i den friska vinterluften. Konferensaktiviteterna är noga sammansatta för att stärka relationerna inom arbetsgruppen. En av aktiviteterna som finns är kajakpaddling, ett mäktigt sätt uppleva skärgården och havet.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens på ett naturskönt smultronställe

 Munkedal

MUNKEDALS HERRGÅRD. På västkusten mellan Göteborg och Oslo ligger anrika Munkedals Herrgård. Denna naturskönt belägna 1800-talsgård är ypperlig för en stimulerande konferens, kick-off och teambuilding. Upplev Harkerud, ett av alla smultronställen som finns i närområdet. Här finns vacker natur som bjuder in till fiske, avkoppling, bastubad och matlagning över öppen eld.

Läs mer och boka här

 

 

 

Konferens med prova-på-dyk

 Lysekil

STRANDFLICKORNA. När du besöker Strandflickornas Havshotell och Restaurang Fröken Fridhem i Lysekil får du en unik möjlighet att uppleva atmosfären så som den var i början av 1900-talet. Tillsammans med dykcentret Dive Team erbjuds prova-på-dyk. Här får ni först en genomgång av instruktörer i klassrummet och sedan provdyker ni vid Släggö, precis nedanför dykcentret och Havsbadsområdet.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med golfupplevelse

 Floda

ÖIJARED RESORT. Öijared Resort erbjuder hotell med en plats för möten och rekreation samt Sveriges största golfanläggning i ett vackert natur- och kulturlandskap. Med sina tre 18-hålsbanor och en 9-håls Multibana för golf, fotbollsgolf och frisbeegolf, klassas Öijared som den största golfanläggningen i Sverige, vilket ger dig möjlighet till varierande rundor på banor med olika stil, utformning och spelkaraktär.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med konstvandring

 Borås

QUALITY HOTEL GRAND BORÅS.Med 16 superflexibla mötesrum, duktig personal och ett centralt läge är Quality Hotel™ Grand perfekt för din nästa konferens eller möte i Borås. Kombinera konferensen med en guidad visning eller vandring på museum eller genom stadens konst.

Läs mer och boka här

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.