({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En närbild på padelracket och människor som är redo att spela en padelmatch.

Fotograf: Simon Abelsson

Padelbanor i Skövde

Är du en av dem som blivit en inbiten padelspelare eller är du sugen på att testa? Det finns flera banor i Skövde.

Padel är en sport som passar alla och kan utövas av människor i alla åldrar utan förkunskaper. Padel kan liknas en blandning av tennis och squash och spelas alltid på fyra personer. Många upplever att padel är lättare då bland annat serven är underifrån och glasväggarna runt banan är tillåtna att användas. Vinner gör du genom game och set, precis som i tennis. Här har vi samlat flera olika hallar och banor där du kan utföra den trendiga aktiviteten.

Padel Zenter
Här kan du välja att spela på 9 olika padelbanor godkända för spel på högsta internationella nivå. I receptionen finns möjlighet att köpa och hyra både bollar, racket, skor och kläder.

Padel Billingehov
 
Här finns fem padelbanor inomhus och två banor utomhus. Banorna går att boka via appen MATCHi där det även går att hyra utrustning som du sedan hämtar ut på plats.

Padelglädje 
På Industrigatan i Skultorp har företaget Padelglädje sex padelbanor. Här finns en aktiv padelförening 

Värsås Sportcenter
I Värsås Sportcenter finner du en svensktillverkad padelbana av riktigt hög kvalité med en fin röd matta som bäddar för perfekt spelkänsla. Här finns en aktiv padelförening Värsås Padelförening>>

Är du i Skövde på besök och vill hitta spelkompisar? Skicka ut en fråga i Facebook-gruppen Padelpoolen Skaraborg >>

Tips! Flera av hallarna/banorna använder sig av appen Playtomic eller MATCHi där du kan boka dina tider och betala ditt besök. Appen finns att ladda ner i Google Play eller i App Store.