({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En närbild på padelracket och människor som är redo att spela en padelmatch.

Fotograf: Simon Abelsson

Padelbanor i Skövde

Haka på den extremt populära trenden padel! Det senaste åren har antalet padelhallar exploderat i Sverige och flera större padelhallar har öppnat upp sina portar i Skövde.

Padel kan liknas en blandning av tennis och squash och spelas alltid på fyra personer. Många upplever att padel är lättare då bland annat serven är underifrån och glasväggarna runt banan är tillåtna att användas. Vinner gör du genom game och set, precis som i tennis.
Padel är en sport som passar alla och kan utövas av människor i alla åldrar utan förkunskaper. Här har vi samlat flera olika hallar och banor där du kan utföra den trendiga aktiviteten.

Padel Zenter
Här kan du välja att spela på 9 olika padelbanor godkända för spel på högsta internationella nivå. I receptionen finns möjlighet att köpa och hyra både bollar, racket, skor och kläder.

Skövde Padel
Spela på Skövdes första utomhuspadelbana på Diabasvägen 1 i Hentorp, strax utanför Skövde centrum. Passa på att boka en härlig grillbuffé i samband med ert spel om ni är över 12 personer. 

Padel Billingehov
 
Här finns fem padelbanor inomhus och två banor utomhus. Banorna går att boka via appen MATCHi där det även går att hyra utrustning som du sedan hämtar ut på plats.

Energi Padelcenter 
Padelcenter i Trädgårdsstaden, strax norr om Skövde.

Padelglädje 
På Industrigatan i Skultorp har företaget Padelglädje sex padelbanor. Här finns en aktiv padelförening 

Värsås Sportcenter
I Värsås Sportcenter finner du en svensktillverkad padelbana av riktigt hög kvalité med en fin röd matta som bäddar för perfekt spelkänsla. Här finns en aktiv padelförening Värsås Padelförening>>Tips! Flera av hallarna/banorna använder sig av appen Playtomic eller MATCHi där du kan boka dina tider och betala ditt besök. Appen finns att ladda ner i Google Play eller i App Store.