({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Simon Abelsson

Padelbanor i Skövde

Haka på den extremt populära trenden padel! Det senaste året har antalet padelhallar exploderat i Sverige och ännu fler finns att vänta. Under 2021 öppnar flera större padelhallar upp sina portar i Skövde.

Padel kan liknas en blandning av tennis och squash och spelas alltid på fyra personer. Många upplever att padel är lättare då bland annat serven är underifrån och glasväggarna runt banan är tillåtna att användas. Vinner gör du genom game och set, precis som i tennis.
Padel är en sport som passar alla och kan utövas av människor i alla åldrar utan förkunskaper. Här har vi samlat flera olika hallar och banor där du kan utföra den trendiga aktiviteten.

Padel Zenter
Här kan du välja att spela på 9 olika padelbanor godkända för spel på högsta internationella nivå. I receptionen finns möjlighet att köpa och hyra både bollar, racket, skor och kläder.

Padel Court 
Padel Court ligger på Stallsiken, intill Stadium Outlet och Lager 157, och är Skaraborgs största padelarena. Här kan du spela på 11 olika banor av hög kvalité.

Skövde Padel
Spela på Skövdes första utomhuspadelbana på Diabasvägen 1 i Hentorp, strax utanför Skövde centrum. Passa på att boka en härlig grillbuffé i samband med ert spel om ni är över 12 personer. 

Padel Billingehov
 
I samband med öppningen av Nordic Wellness nya gym på Billingehov öppnade också 5 nya padelbanor inomhus. Sommaren 2021 öppnar också 2 nya banor utomhus. Banorna går att boka via appen MATCHi där det även går att hyra utrustning som du sedan hämtar ut på plats.

Top Floor Padel 
Snart går det att spela padel på taket mitt i Skövde centrum! En unik spelupplevelse med 360° panoramavy. Öppnar våren 2021.

Energi Padelcenter 
Padelcenter i Trädgårdsstaden, strax norr om Skövde. Öppnar april/maj 2021.

Padelglädje 
På Industrigatan i Skultorp öppnar företaget Padelglädje med hela 6 nya padelbanor sommaren 2021.


Tips! Flera av hallarna/banorna använder sig av appen Playtomic där du kan boka dina tider och betala ditt besök. Appen finns att ladda ner i Google Play eller i App Store.