({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Översiktsbild över Skövde med mängder av hustak och grönska som lyser upp i den rosa solnedgången bakom berget Billingen.

Fotograf: Tobias Andersson

Räck upp din hand för Skövde!

Har du någon gång funderat på att få en kongress eller möte förlagt till din stad? Låt det inte stanna vid en tanke!

Att våga, vilja och kunna initiera att fler konferenser, möten och event hamnar i Skövde innebär, förutom att fokus hamnar på den egna verksamheten, att man bidrar till att Skövde sätts på kartan.

En lokal värd är en person som sitter i olika nätverk, deltar på möten - både internationellt och nationellt och som gärna ser att dessa möten förläggs i sin stad. Det är den lokala värden som bjuder in kollegor från andra delar av landet och världen. Genom att våga räcka upp handen och bjuda in till dessa möten kan du som lokal värd verka för att locka nästa möte till Skövde. 

Fotograf: Tuana

Det är en härlig känsla att få ett möte förlagt till sin egen stad. Möten på hemmaplan fokuserar på den egna kompetensen, synliggör verksamheten och människorna och gör den egna organisationen intressant för omvärlden. Att bidra till att Skövde sätts på kartan genererar i stolthet för de som verkar och bor här och i längden till en ökad inflyttning och nya företagsetableringar. 

Vi finns till för att bidra med kostnadsfria råd och stöd i processen, från första kontakten fram till beslut. Vi hjälper till att ta fram presentationsmaterial, ordna visningsresor för beslutsfattare, verka som en dörröppnare och boka det som behövs.  

Bli en lokal värd! Räck upp din hand för Skövde!

 

Kontakt:
Katarina Blad, Mötesansvarig
070-949 50 52
katarina.blad@nextskovde.se