({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Bild med text "After Game" Sm-festern, Skövde 31 jan-5 feb 2023

    Fotograf: Next Skövde

After game - SM-festen

När tävlingarna är över för dagen fyller vi våra mötesplatser med liveframträdanden, kulturaktiviteter, mat och musik. På Hertig Johans torg, mitt i staden, kommer medaljceremonierna vara startskottet för kvällens SM-fest.

Veckan startar med en maffig invigningsparad på tisdagen, kom och delta när vi kickar igång SM-veckans folkfest, After Game!

På Skövde kulturhus strax intill torget blir det ett sprakade After sport evenemang onsdag till lördag. Kom in i värmen och njut av musik, dans, konst och servering. En given mötesplats inför kvällen i Skövde. Mot kvällen fortsätter festen på flera krogar och platser i staden.

Skövde är Sveriges mellomecka med låtskrivare som Thomas G:son och Calle Kindbom. På onsdagskvällen hyllar vi Skövdes musikgenier med ett fartfyllt potpurri av musikpärlor signerat Skövde-artister och låtskrivare. Showkanalen håller värmen uppe på Hertig Johans torg tillsammans med gästartister denna kväll.

På lördagen blir det en riktigt familjefest på Hertig Johans torg, med bland annat cirkusshow och minidisco! Lördagskvällen avslutas med livemusik på scenen mitt i stan.