({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vinterresa i Västsverige

Planera för minnesvärda upplevelser

Skäm bort dig själv och en vän, partner eller familj i vinter. Välj bland avkopplande Spa-paket, uppfriskande kallbad med mysigt boende, långfärdsskridskor och skidåkning eller hotellpaket med det lilla extra. Detta och mycket mer hittar du här. 

Hotellpaket med det lilla extra

Res i väg på en hotellvistelse med mysigt boende, god mat och roliga aktiviteter. Vad sägs om att gå på skrattfylld show, lösa ett mordmysterium, uppleva porslinshistoria eller att bara ha en mysstund framför brasan? Klicka dig vidare för att hitta din resa. 

11 härliga spapaket

I Västsverige finns härliga spaanläggningar som erbjuder såväl vattenupplevelser som avkopplande behandlingar och givetvis god mat. Boka in ett spa-paket och återvänd hem som en ny människa.

10 guidade paddlingsäventyr

Att paddla genom vinterlandskapet ger en upplevelse av närvaro och stillhet. Efter en dag i skärgården väntar avkoppling och god mat på ett mysigt boende. 

6 mysiga vandringspaket

Snöra på dig vandringsskorna och ge dig ut och upplev vackra vinterlandskap i Västsverige. Väl tillbaka på hotellet väntar hembakade godsaker, värmande dryck och vällagad middag.

Spa och relax över dagen

Vad passar bättre i denna årstid är att boka in lite lyx i vardagen? Här har vi samlat härliga utflykter att ta med vänner eller familj på. Uppfriskande havsdopp, varma bastubad och avkopplande stunder, detta i kombination med en smarrig hotellfrukost, lunch eller middag.

Vintriga paket i Västsverige

Fler vinterupplevelser

Hitta flera spännande upplevelser, evenemang, aktiviteter och packeterade vinterresor i Västsverige.