({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Let´s Move

Möt Vänersborgs rika föreningsliv och bli inspirerad till nya äventyr genom prova-på och uppvisningar. Samla armband genom att testa så många aktiviteter som möjligt! Lördag och söndag kl. 11-16 på Sanden.

Let´s move är en given del av festivalen under lördag och söndag klockan 11.00-16.00. Här får du som besökare möjligheten att testa på Vänersborgs rika föreningsliv, helt gratis! Sanden fylls med allt från fotboll, bandy, tennis, Taekwodo, rugby och brottning till segling, kampsport och gymnastik. Deltagarna checkar in och ut sig i Lets Move-tältet och samlar på sig ett armband för varje ny aktivitet som de testar. Alla som genomför minst fem aktiviteter får en frukt vid utcheckning.

Detta är ett av årets bästa tillfällen för lokala föreningar att sprida glädje och samtidigt visa upp sin verksamhet för potentiella medlemmar genom att erbjuda prova-på och uppvisningar.

Under Aqua Blå-helgen finns det representanter från följande föreningar på Sanden. Här hittar du också kontaktuppgifter till respektive förening om du vill anmäla dig som medlem.

 

 

Aqua Action Park

Missa inte heller ett fartfyllt område med musik, hinderbana, action och uppvisningar. Utmana dig själv eller andra – vi lovar en härlig stämning och många skratt! Läs mer om Aqua Action Park här.

 

Tillbaka till Aqua Blå