({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Mirre Sennehed.

27
jun
-
29
jun

Subkultfestivalen
Vänersborg

En 3-dagars utomhusfestival med camping.

Subkultfestivalen är en kulturfestival belägen i Dalaborgsparken, Vänersborg. Festivalen hålls den 28-29 Juni med stora akter så som VNV Nation, GO_A, Mimikry, Charta, Dunderpatrullen och Lastkaj 14. Men missa inte festivalens officiella förfest som hålls under Torsdagen den 27/6 med akter så som Noice, Familjen och Red Cell. Subkult är en fest utöver det vanliga!

Festivalens inriktning är subkulturella och normöverskridande intressen, livsstilar och uttryck. Årets festival har musik inom allt från Synth, Punk, Electro Pop, Post Punk, Chiptunes. Utöver musiken kan man även uppleva livegraffiti, kroppsmålning, eldshow, viktoriansk picknick mm.

Subkult är en festival för hela familjen och är ett perfekt tillfälle att uppleva kvalitetsmusik tillsammans med sina vänner. Festivalen fokuserar även på att göra en skillnad i samhället genom att belysa viktiga delar av social hållbarhet, till exempel genom att inkludering, gemenskap och tillgänglighet genomsyrar hela festivalen.

Alla är välkomna att besöka Subkultfestivalen, allt från den hängivna gotharen och den inbitne syntharen till den nyfikne personen utan någon som helst koll på vad subkulturer är för något.

Se programmet för Subkult 2024 här!

Dalaborgsparken

Vänersborgs Folkpark ligger vackert inbäddad i grönskan vid den norra infarten till Vänersborg. Här finns dansrotunda och en friluftsteater med ca 600 sittplatser under tak. Parkanläggningen rymmer lotterilänga toaletter och en mindre servering.

Läs mer
Kontaktinformation

Kulturföreningen Subvox

Dalaborgsvägen 5, 462 60 Vänersborg, Sverige

Vänersborg


Telefon: +46 762521828


E-post: Skicka E-post

Hemsida: subkultfestivalen.se/