({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Livemusik under Smaka på Trollhättan

Smaka på Trollhättan -  livemusik och DJ

Under festivalen kommer du få uppleva mängder med grym musik från olika artister och band, alla med lokal förankring här i Trollhättan! Det kommer bli så bra och det här vill du absolut inte missa. Allt från pop, till DJ och rock som kommer få hela Drottningtorget att gunga.

 

 

David Nilsson & The Bon Vivants

David Nilsson & The Bon Vivants är är en akustisk pop/rockgrupp som levererar unika tolkningar av kända låtar och egenkomponerad musik.

Fredag kl 15.30 samt 18.30
Lördag kl 14.00 samt 18.00

Kitchen Aid

För första gången uppträder Kitchen Aid i Trollhättan och gissa om de är laddade. De kommer bli en grym blandning av pop och rock. Helt enkelt musik i världsklass.

Fredag kl 19.00

DJ Felix

DJ Felix Martinsson är en välkänd DJ från Trollhättan som spelat på många olika nattklubbar och barer runt om i landet. Under spelningen bjuds det på fartfylld & dansvänlig musik i en kombination mellan nya och äldre låtar som alla kan sjunga med till. Kom förbi och släpp lös dina bästa dansmoves!

Fredag kl 20.00

 

JRK

Nytt trubadurband som lirar folkmusik med influenser från Irland, Skottland och USA. Ni kan räkna med lekfull musik och fullt ös.

Lördag kl 18.30

BC Rajder

Missade du Håkan Hellströms konsert i Göteborg i augusti? Känn ingen sorg, BC Rajder kommer att skapa en grym tribute till Håkan under Smaka på Trollhättan som garanterat kommer få hela Drottningtorget att gunga och stämma in allsång!

Lördag kl 19.00

 
 

 

Tillbaka till förstasidan