({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Varierade lokalproducerade produkter på ett marknadsstånd så som marmelad och bär.

Fotograf: Christopher Soderstrom

Mat- och saluhallsmarknad

Träffa lokala aktörer och producenter på Smakas egna mat- och saluhallsmarknad inne på festivalområdet. Provsmaka och handla hem fantastiska råvaror!

Lördagen den 25 maj mellan kl 11-16 är vår mat -och salumarknad på plats på Smaka.

Här träffar ni mängder av utställare som har dukat upp med de finaste produkterna för er att ta del av och handla med er hem.

 

Abbe Market

Abbe Market tar världen till dig! Upptäck deras sortiment av importerade delikatesser från hela världen inklusive asiatisk, arabisk, indisk, pakistansk, jugoslavisk mat och mycket mer. Upplev globala smaker hos Abbe Market!

Basilika Väst

Basilika Väst har ett brett utbud av genuina grekiska oliver och ost. Utforska deras urval av högkvalitativa produkter och låt dem föra dig på en smakresa till Medelhavet. Upptäck den äkta smaken av Grekland.

Gustomera

Gustomera erbjuder parmesan och gruyèreost, en smakupplevelse som förhöjer din vardag. För att säkerställa dess kvalitet har de utvecklat unika äggskalspåsar som bevarar dess smak och fuktighet. Besök deras monter för att prova osten och upptäcka dess underbara smaker.

Hollanders Glass

En mästare i mathantverk och flerfaldig medaljör vid SM! Hollanders glass har en stark dedikation till lokala och ekologiska råvaror och tillverkar glass i småskalig produktion utan tillsatser. Varje sked är en smakupplevelse av äkthet och kvalitet.

Kråkestans Kakeria

Vi är glada att välkomna Malin och Maria från Kråkestans Kakeria till Smaka på Trollhättan! Deras kärlek till fika och erfarenhet av bakning skapar en unik atmosfär där varje besökare känner sig som hemma. Upplev deras läckra utbud av småkakor, konfektyr och andra delikatesser!

Lundens gård

Lundens gård med anor från 1942 och KRAV-certifierade sedan 1999. Gården erbjuder ekologiska kultursorter som dinkel och enkorn. Tillsammans med lokala ekologiska odlare levereras närproducerade produkter av högsta kvalitet. Upptäck deras smakrika råvaror och bidra till en grönare framtid på Smaka på Trollhättan.

Lödöse musteri

Lödöse Musteri har rötter som sträcker sig tillbaka till 1850-talet och beläget vid Göta Älv. Musteriet ligger i Hönebäck utanför Lödöse och är hjärtat där vi skapar våra goda drycker. Utforska utbudet av äkta smaker och upptäck traditionen bakom varje sipp på Smaka på Trollhättan.

Mondeli

Upptäck Mondelis utbud av kallrökt kött och chark från Montenegro. De erbjuder entrecote och populära oxkorv där varje tugga är en smakresa. Njut av deras autentiska smak med influenser från Sydeuropa och en hint av chili.

Solvelius Deli

Solvelius Deli är Trollhättans lokala expert inom ost och chark! Upplev deras handplockade sortiment av utsökta ostar och charkuterier, skapat för att tillfredsställa dina smaklökar. Låt dem guida dig till en smakfull upplevelse!

 

Tillbaka till förstasidan