({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Roger Borgelid

Utflyktstips med äventyraren Annelie Pompe

Varje vecka livesänder kända profiler från sina favoritplatser i Västsverige. Den 6 juni är det äventyraren Annelie Pompes tur och du får följa med på hennes äventyr i skärgården.

När: 6 juni, klockan 10:30

Var: Livesändningen sker på Instagram - @annelieadventures


Vem är @annelieadventures: Annelie Pompe är en professionell äventyrare. Hon slog världsrekord i fridykning när hon med ett enda andetag nådde ner till 126 meters djup och hon var dessutom den första svenska kvinnan att bestiga Mount Everest från nordsidan. På hennes instagramkonto, @annelieadventures, får du följa hennes vardag med allt från fridykning och klättring till yoga och strandliv.

Annelies tips på utflykter i Västsverige:

  • Cykelutflykt med snorkling i Göteborgs norra skärgård. Med en cykel är du mer fri och upplever miljön mer. Cykla till Lilla Varholmen och ta färjan till Hönö Pinan. Cykla rakt västerut så kommer du snart till kusten och har Sveriges finaste snorkling rakt framför dig!

  • Amundön - finfin utflykt för vandring och bad nära Göteborg.

  • Paddla kajak kring Marstrand. Man kan hyra kajak vid Strandgatan och sedan utforska den vackra och historiskt spännande miljön kring Marstrandsöarna.

  • Lärjeåns dalgång - som att befinna sig i en annan värld av nästan djungelliknande karaktär och den vackra ån i mitten.

  • Gå en strandstädarpromenad längs vilken strand/kust som helst. Det är mycket plastskräp som kommer hamna i havet om vi inte plockar upp det. Passa på att få motion och göra något meningsfullt samtidigt!

  • Lär dig segla! GKSS har många kurser för både barn och vuxna.


Livesändningar från Västsverige

Utomhusmatlagning vid Göta Kanal är en utav livesändningarna du kan följa med på framöver. Boka in i kalendern och få inspiration till kommande resor när restriktonerna släpper. Här hittar du alla livesändningar.

Fotograf: Anders Husa