({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
Jonas Colting

Träning, rekreation och hälsa med Jonas Colting

Varje vecka livesänder kända profiler från sina favoritplatser i Västsverige. Den 15 juni är det Jonas Coltings tur och du får följa med på en livesändning i två delar med träning, rekreation och hälsa i fokus.

När: 15 juni, kl 09:00

Var: Livesändningen sker på Instagram - @jonascolting

Ämne: Jonas kommer att prata om Borås fantastiska utbud av vacker natur, vatten och möjligheten till träning, rekreation och hälsa. Och vad #älskaborås innebär för honom. Jonas kommer även berätta om sina smultronställen Almenäs, Rya Åsar och Öresjö. 


Vem är @jonascolting:
Jonas Colting, 47 år, är bosatt i Borås där han bor med Elin och deras son Rufus. Jonas var professionell triathlet under 15 års tid och har vunnit flera EM- och VM-medaljer. Han har dessutom simmat 64 mil mellan Stockholm och Göteborg samt runt Gotland, 30 mil. Han jobbar idag med en egen verksamhet runt coaching, föreläsande och hälsoinpiration. Han driver sedan fem år en podcast och har skrivit fyra böcker. Mycket av verksamheten är lokalt förankrad med läger, camps och event i Borås. Jonas arrangerar och är tävlingsledare för Borås Triathlon och Borås Swimrun som under sin eventhelg samlar nästan 1000 deltagare från hela Sverige och ett tiotal länder.

 

Livesändningar från Västsverige

Här hittar du fler spännande livesändningar med tips och inspiration till kommande resor i Västsverige. 

Fotograf: Anders Husa