({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Maja Kristin Nylander

Kajkanten Vrångö
Vrångö

Bilfri skärgårdsidyll med boende i sjöbodar

Kajkanten erbjuder boende i moderna sjöbodar i en genuin skärgårdsmiljö i Vrångö Hamn längst ut på västsidan. Vrångö är känd som göteborgarnas badö. En bilfri skärgårdsidyll med en blandning av halländska sandstränder och bohuslänska klippor vid den västsvenska kusten.

Bekvämt boende med utsikt över Vinga

Kajkanten ligger på västsidan av ön med utsikt mot Vinga fyr. Här bor du bekvämt i en modern sjöbod med dusch, toalett och pentry för självhushåll. Efter en god natts sömn kan du vandra längs stränderna och studera sällsynta och mindre vanliga arter som vildsparris och martorn. Har du tur kan du även skymta en och annan tobisgrissla eller tornfalk.

Tid för äventyr och avkoppling

På Kajkantens bastuflotte finns möjligheter till bad och bastu men också möten och måltider. Allting omgivet av hav och klippor. Söker du äventyr till havs kan du hyra Kajkantens havskajaker och utforska skärgården från vattenlinjen. För dig som vill upptäcka skärgården till fots finns möjligheter till uppfriskande löpturer och promenader runt ön.

Många matmöjligheter

På Vrångö behöver du inte gå hungrig. I hamnen kan du handla på Måsens Livs som har öppet dagligen. Intill Kajkanten ligger sommaröppna Fiskeboa där du kan köpa skaldjur och färsk fisk eller slå dig ned på uteserveringen och njuta av enklare maträtter. Från Södra Skärgårdens Café och Restaurang kan du köpa med dig frukost och picknick eller slå dig ner i matsalen för ett mål vällagad mat.

Kreativa möten i en lugn skärgårdsmiljö

Att konferera på Vrångö är lite annorlunda jämfört med ett vanligt konferenshotell. Lite lugnare, lite öppnare, kort sagt en plats för frihet i både kropp och själ. Kajkanten samarbetar med flera lokala aktivitetsbolag - välj ett paket som passar ert sällskap eller skräddarsy mötet utefter era specifika önskemål.

Kajkanten Vrångö är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Kajkanten är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Kajkanten Vrångö AB

Vrångö Hamnväg 24

43083 Vrångö


Telefon: +46 734 00 01 74


E-post: Skicka E-post

Hemsida: kajkantenvrango.se