({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Lisebergs camping Askim Strand
Göteborg

Bo granne med havet – en kvart från Göteborg

Det är inte konstigt att barnfamiljerna återkommer till Lisebergs hundvänliga camping Askim Strand, en bit söder om Göteborg. Här finns närhet till havet, gott om campingplatser och ett bra utbud av såväl service som aktiviteter.

Campa vid havet

Lisebergs camping Askim Strand är en sommarcamping, som öppnar i april och har säsong fram till slutet av augusti. Området ligger i direkt anslutning till havet, i södra utkanten av Göteborg. På gångavstånd hittar du Askimsbadet – en av stadens mest populära familjebadplatser. För dig som hellre vill bada från klippor är det även gångavstånd till halvön Marholmen, där det också finns bryggor och badstegar.

Stort område med god service

Hit kan du komma med din husvagn, husbil eller tält, alternativt bo på vandrarhemmet. Det finns över 400 campingrutor, varav merparten har tillgång till el. I receptionen finns en livsmedelsbutik med dagsfärskt bröd. Servicehusen är utrustade med bland annat kök och tv-rum, dusch och toalett. Tvättstuga och bastu finns också att tillgå.
Till Lisebergs camping Askim Strand är våra fyrbenta vänner välkomna. Se hemsidan för info HÄR!

Alltid något roligt att göra

På campingen finns många gröna ytor för spel och lek. Det finns också en härlig lekplats och ett lekrum för de allra minsta barnen. Har du tur kan du träffa på Lisebergskaninerna som emellanåt kommer på besök. Campingen har även äventyrsgolf och en boulebana.

Fotograf: Stefan Karlberg

Gör ett besök till Liseberg

Med bil når du Göteborgs centrum och Liseberg – Nordens största nöjespark – på ungefär en kvart. Nervkittlande berg- och dalbanor varvas med barnens favoritkaruseller, spelhus, chokladhjul, scenuppträdanden, flera trevliga restauranger och mycket mer. Om du köper din entrébiljett och åkpass i campingreceptionen kan du börja roa dig direkt när du kommer till Liseberg.

Tips!

Söker du camping även under höst och vinter? Lisebergsbyns camping har öppet året om.

Kontaktinformation

Lisebergs camping Askim Strand

Marholmsvägen 124

436 45 Askim


Telefon: +46 31 400 100


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida