({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Lisebergsbyns camping
Göteborg

Familjecamping nära natur och nöje

Från Lisebergsbyns camping har du bara tio minuter till Liseberg och Göteborgs centrum, men ändå är naturen precis runt knuten. På denna toppmoderna anläggning bor du året runt i stugor, vandrarhem, husvagn, husbil eller tält.

Fotograf: Stefan Karlberg

Nära till skog…

Vill du bo i naturen men ändå ha riktigt nära till storstaden? Då är Lisebergsbyns camping perfekt! Du hittar den strax nedanför Skatås motionsområde, i östra delen av Göteborg. I Skatås finns gym och många fina vandringsstråk. 1,5 kilometer ifrån campingen ligger Delsjön, en fin skogssjö med barnvänlig strand, brygga, lekplats och glassförsäljning. Det går även bra att bada i närliggande Härlanda Tjärn. Att naturen är viktig för campingen märks tydligt på det stora miljöarbete som utförs.

…och karuseller

Med spårvagn tar det mindre än tio minuter att ta sig från campingen till Nordens största nöjespark – Liseberg. Här finns något för alla åldrar, alltifrån Kaninlandet och Barnens Paradis för de allra yngsta till fartfyllda åkturer i Helix och Valkyria.

Fotograf: Stefan Karlberg

Liseberg är öppet under tre säsonger: sommar, Halloween och jul. Dessutom bjuder showkrogen Rondo och Lisebergsteatern på underhållning året om.

Som närmaste granne med Liseberg ligger Universeum – landets främsta science center, med fokus på djur, natur och tekniska experiment.

Fortsätter du spårvagnen ytterligare några minuter befinner du dig i centrala Göteborg. Här finns ett stort restaurang- och caféutbud, flera muséer, bra shoppinggator och mycket mer. Dessutom är du nära Göteborgs skärgård, som bara väntar på att utforskas.

Stor camping med bra serviceutbud

På campingen finns omkring 200 tomter för husvagnar, husbilar och tält. Här hittar du även flera mysiga stugbyar och två vandrarhem. Vill du lyxa till det kan du boka en frukostbuffé, men det går såklart bra att laga egen mat i det moderna servicehuset också. Mitt på campingområdet ligger lekplatsen Lisebusbyn som är öppen för alla leksugna barn.
Lisebergsbyn är ett hundvänligt boende - se hemsidan för mer info.

Lisebergsbyn går också att boka för konferenser, såväl mindre som större grupper är välkomna. Här finns gott om ändamålsenliga lokaler, och närheten till naturen brukar vara ett uppskattat inslag under långa mötesdagar.

Tips!

Vill du bo närmare havet? Spana in Lisebergs camping Askim Strand som har öppet under sommarsäsongen.

Kontaktinformation

Lisebergsbyns camping

Olbersgatan 9

416 55 Göteborg


Telefon: +46 31 400 100


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida