({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Carina Gran

Slottsskogens Hostel
Göteborg

Miljöcertifierat vandrarhem i charmiga Linnéstaden

I centrala Göteborgs Linnéstaden ligger Slottsskogens Hostel där du kan välja mellan enkel- och flerbäddsrum, hotellrum eller lägenhetsboende. Smultronställena Slottsskogen, Botaniska Trädgården, Långgatorna och mysiga Haga ligger på bekvämt promenadavstånd.

Bekvämt boende nära till allt

Slottsskogens Hostel ligger i den charmiga stadsdelen Linnéstaden. Här finns mängder av kaféer, restauranger och pubar samt ett generöst kulturutbud av teatrar, konstgallerier och museer. I närområdet ligger också mysiga Haga, Slottsskogsparken och Botaniska Trädgården.

Fotograf: Victor Zackrisson/Göteborg & Co

Vandrarhem, sovsal, hotellrum eller lägenhet?

Slottsskogens Hostel erbjuder enkelrum, flerbäddsrum, lägenhet och hotell - även sovsalar med plats för 12-16 personer. På vandrarhemmet har du tillgång till dusch och toalett i korridoren, fullt utrustade kök, sällskapsrum med TV, biljardbord, bastu, gratis WiFi och lånedatorer i lobbyn samt ett mindre bibliotek. Hög säkerhet med dygnet-runt-bemanning och låsbara skåp i alla delade rum ingår. Samtliga rum är rökfria.

Längtar du efter egentid? Välj då ett enkelrum eller ett hotellrum. Kanske en lägenhet passar dig bäst? Här har du gott om plats och dessutom möjlighet till självhushåll.

Slottsskogens Hostel är miljöcertifierat av Gröna Nyckeln och frukostbuffén är kravmärkt.

Fotograf: Jennie Smith/Göteborg

Cykla, promenera, fika och shoppa

Från Slottsskogens Hostel når man det mesta av Göteborg till fots och det finns flera buss- och spårvagnslinjer alldeles utanför entrén. Vill du uppleva Göteborg på två hjul? Följ med på en tvåtimmars guidad cykeltur och upplev Göteborgs gobitar och smultronställen på nära håll.

Ta en skön promenad till närliggande Botaniska trädgården och Slottsskogen. ”Botan” är Nordens största trädgård i sitt slag och Slottsskogen är en grön oas med mängder av aktiviteter: Joggingtur, frisbee, minigolf, beachvolly och grillmöjligheter. För de yngsta familjemedlemmarna finns både barnens zoo, säldamm, pingviner och älgar samt ”Plikta” - Göteborgs största lekplats.

Slottskogen

Fotograf: Steampipe Production Studio AB

Alldeles runt knuten ligger de populära Långgatorna med Göteborgs mest besökta bar- och restaurangstråk. Missa inte de pittoreska husen i Haga, där kullerstensgatorna är kantade med mysiga caféer och butiker.

Kontaktinformation

Slottsskogens Hostel

Vegagatan 21

413 11 Göteborg


Telefon: +46 3142 65 20


E-post: mail@sov.nu

Hemsida: sov.nu