({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Kjell Holmner

Strömma Båtturer
Göteborg

Utflykter med båt i Göteborgs skärgård

Låt Strömma Turism & Sjöfart ta dig med på oförglömliga utflykter i Göteborgs skärgård. Det finns flera olika upplägg att välja mellan, bland annat kyssning till Marstrand eller en tur runt Hisingen. Gemensamt för alla turer är närheten till havet och att du får en minnesvärd upplevelse.

Sightseeing genom ett varierande landskap

Njut av en guidad båtutflykt runt Hisingen, Sveriges femte största ö. Flera kvällar i veckan kastar M/S Carl Michael Bellman loss från Lilla Bommen i Göteborg och tar dig med på en fyra timmar lång kryssning. Ta del av grönskande ängar, öppna kulturlandskap, karga klippor och levande hamnmiljöer utmed turen.

Fotograf: Hannes Almeräng

Följ med till sommaridyllen Marstrand

Bland de populäraste turerna hittar du kyssningsresan med anrika M/S S:t Erik till bad- och seglarsamhället Marstrand. Under denna heldagstur serveras du en fikabuffé på utresan och under färden tillbaka från Marstrand dukas en härlig västkustbuffé upp. Båten stannar även till för en guidad promenad vid den pittoreska ön Källö-Knippla. Du kan givetvis åka mellan Göteborg och Marstrand som enkelresa.

Stora Sightseeingturen

Stora sightseeingturen är en guidad båtfärd för dig som vill upptäcka Göteborgs hamn och skärgård. Kliv ombord på M/S S:t Erik och lär dig om Göteborgs intressanta varvshistoria samt hamnens och skärgårdens betydelse för staden under den liveguidade turen.

Kontaktinformation

Strömma Turism & Sjöfart AB

Lilla Bommens torg 2

411 04 Göteborg


Telefon: +46 31 60 96 60


E-post: goteborg@stromma.se

Hemsida: stromma.se/goteborg/