({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Susanne Arnewid

Vinga Event
Vinga / Göteborgs skärgård

Konferens, kick-off, event och boende

Vinga Event skräddarsyr din konferens och mysiga övernattning på Evert Taubes älskade Vinga i havsbandet utanför Göteborg. Bo i originalbyggnader från mitten av 1800-talet och njut av saltstänkta aktiviteter, bad och fisketurer.

Vinga - skärgårdens västligaste ö

Vinga ligger i Göteborgs yttersta skärgård och den lilla ön beboddes av lotsar och fyrfolk fram till 1974. Vinga Events verksamhet ligger i "Fyrfolkets By" där fyrbiträden, fyrvaktare och öns lärarinna bodde. Husen är från mitten 1800-tal och här hade nationalskalden Evert Taube sin uppväxt tillsammans med flera av sina syskon. Fadern var fyrmästare på mellan 1889-1905 och idag är Vinga ett naturreservat där samtliga hus ägs av Sjöfartsverket.

 

Konferenser och saltstänkta event

Vingas fantastiska havsutsikt och friska luft öppnar alla sinnen för kreativa möten och härlig samvaro med kollegorna. Konferera över dagen eller boka en skön övernattning med bastu, bad, god havsmat, smidig transport och saltstänkta aktiviteter. Vad sägs om femkamp, fisketur, sälsafari eller en guidning runt ön? Vinga Event skräddarsyr mötet efter era förutsättningar och önskemål.

Skönt boende, kalas och aktiviteter

För familjen eller kompisgänget som vill bort från stadens brus är detta perfekt för rekreation och återhämtning. Njut av barfotavandring på klipporna, bada, sola eller fiska. Umgås, leka, utforska och laga mat tillsammans.

 

Passa på att fira dina nära och kära med ett festligt kalas, släktmiddag, möhippa eller svensexa. Kanske ett romantiskt bröllop med vigsel vid fyren med bästa vännerna som sällskap? Vinga Event har stor erfarenhet av paketlösningar och är redo att hjälpa er!

Hur kommer du hit?

Det ingår alltid transporter med Vingabåten Silvana från Hönö när du bokar något av Vinga Events företags- och privatpaket. För gällande villkor och perioder - se hemsidan HÄR.
Ni kan även boka er transport från Göteborg med långsamma/snabba båtar – ni väljer detta själva.

Fotograf: Mia Hysén

Kontaktinformation

Vinga Event Göteborg AB

Brännefjällsvägen 20

429 31 Kullavik


Telefon: +46 0760-228080


E-post: info@vingaevent.se

Hemsida: vingaevent.com/