({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Gert Olsson

Mark

Naturen i Mark är imponerande. Milsvida skogar, dalgångar, sjöar och åar inbjuder till spännande aktiviteter i vildmarken, men även till att koppla av och bara njuta av läge för det goda livet i Mark.

Marks kommun ligger i södra delen av Västergötland och är en del av Västra Götalands län. Kommunen bildades 1 januari 1971 genom sammanläggningen av köpingarna Kinna och Skene samt landskommunerna Örby, Fritsla, Svansjö, Sätila, Horred och Västra Mark. Som kommunnamn togs det gamla häradsnamnet Mark - en av de sju häraderna i Sjuhäradsbygden.

I Mark är vi stolta över vår vackra natur som bjuder in till fina naturupplevelser. Här hittar du också massor med spännande aktiviteter och sevärdheter: cykla, vandra, boka en dag på hästryggen, bada, paddla eller testa fiskelyckan i någon av våra många sjöar! Vill du stanna över natten finns alternativ både nära naturen och mitt i centrum. 

Läs mer om vad Mark har att erbjuda >>

Upplevelser i Mark