({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket nära Göteborg

Upplev dagar med fantastisk natur, god mat och charmigt boende med badtunna och relax. Här har vi samlat paketen för din nästa vandringsupplevelse - nära Göteborg.

 

Vandra i naturresevat och upplev herrgårdsliv

 Tofta Herrgård

Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Bokar du ett paket här ingår bla vandringsfika, trerätters herrgårdsmeny, ett glas mousserande innan middag och en härlig frukostbuffé.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Upplev slottsboende med vandringsled runt knuten

 Thorskogs Slott

Vackra Thorskogs Slott är beläget i en engelsk park trettio minuter norr om Göteborg. Här bor du gott med tinnar och torn, vackra personligt inredda rum och salonger och naturen utanför dörren. Bokar du ett vandringspaket här kan de se fram emot picknick-korg eller ryggsäck till vandringen, 2-rätters middag, härligt boende och en slottsfrukostbuffé.

Läs mer och boka paketet

 

Thorskogs Slott

 

 

 

Vandringspaket på Gotaleden

Gotaleden är en vacker vandringsled på 71 km mellan Göteborg och Alingsås. Vill du vandra på egen hand men få hjälp med bagagetransport, bokning av boende,  mat och god fika längs vägen? Då ska du kolla in Pathfinder Travels paket. Välj mellan 2 eller 3 dagars paket, det går även att boka vandring med guide. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Vandra, fika och bo gott

 Grand Hotel Alingsås 
  
Vandring på Gotaleden, Vildmarksleden eller Potatisleden i kombination med skönt boende i kafestaden Alingsås. Boka ett vandringspaket på Grand Hotel och se fram emot logi i dubbelrum, välkomstkit med kartor etc. lunchpaket att ta med på din vandring, 2-rätters middag och en härlig frukostbuffé.

Läs mer och boka paketet

 

Grand Hotel Alingsås

 

 

 

Vandra och relaxa strax utanför Göteborg

 Nääs Fabriker

Upplev vandring längs den nya vandringsleden Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås, i kombination med en skön vistelse på Nääs Fabriker. Efter en dagstur kan du koppla av i badhuset, njuta av en närproducerad vällagad middag och sova gott i mysiga hotellrum.

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Höstens vandrarpaket

 Le Mat

I Jonsered finns fantastiska vandringsmöjligheter du inte vill missa. Vandra Gotaleden, Bohusleden eller ta en runda i Naturreservatet Bokedalen i höst.
Boka vandrarpaketet, sov i våra sköna sängar och vakna pigg och redo för en fantastisk dag av höstvandring. Med dig får du en härlig picknickpåse för vandringen! Picknicken består av baguette, yoghurt, juice och frukt. Dessutom får du fylla upp din medhavda kaffetermos! Har du hund med dig så är det inga problem alls. Hos oss är även hundar välkomna!

 

Vandra i vackra vättlefjäll med övernattning och mat

Med lätt packning kan du njuta av skogsluften, dofterna och tystnaden - med endast himlen som tak. I detta vandringspaket ingår bland annat övernattning i trädtält eller campingstuga, trerättersmiddag, allt du behöver för att sova gott och varm, eldfat, handdukar och frukost. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Vandra i vacker natur och somna till trädens sus

 Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt med en storslagen utsikt över sjön Aspen, endast 20 minuter från centrala Göteborg. Boka ett vandringspaket och se fram emot vandring i vacker natur, goda matupplevelser både till lunch, supé och härlig frukostbuffé och en god natts sömn. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Vandra ut på Marstrand

 Grand Hotell Marstrand

Med tre nya vandringsleder och en fantastisk vy över kusten lämpar sig Marstrand perfekt för vandring. Vid ankomst till charmiga Grand Hotell Marstrand, förses du med en picknickkorg och karta, sen är det bara att vandra ut! Lagom trötta i kropp och knopp bjuder kvällen på 3 -rätters middag i restaurang Tenan, boende i härlig skärgårdsmiljö och frukost. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Härlig höstvandring med mysigt boende

 Kvarnen i Hyssna

Vill du vandra och njuta av naturreservat, trollskogar och kulturpärlor i kombination med god mat och härligt boende i en mysig ombyggd gammal bysmedja. Då ska du bege dit till Kvarnen i Hyssna. I paketet ingår bla karta, matsäck, outdoor spa, trerätters middag och logi i dubbelrum. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Weekendpaket på resort

 Öijared Resort

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared Resort – Sveriges största golfanläggning och ett unikt hotell. Kärleken till naturen lyser igenom i hotellets särpräglade arkitektur, med design av Gert Wingårdh. Bokar du ett weekendpaket här kan du bla se fram emot vandring med gott fika i picknickkorgen, entré till relaxavdelning med gym, pool och bastu, tvårätters middag, logi i dubbelrum och frukost.

Läs mer och boka paketet

 

Öijared Resort