({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Lukasz Warzecha LWimages Studio

Vandringspaket i Västergötland

Vandra i magisk natur längs Pilgrimsleden, Göta kanal och Billingeleden. Somna gott i konstnärsboende, kurortsmiljö eller B&B i 1800-talsmiljö. Här hittar du paketen till din nästa vandringsresa.

 

Pilgrimsvandra med kurortsvistelse

 Kurorten Mösseberg

Spendera dagen med vandring utmed den vackra Pilgrimsleden Falköping-Varnhem och tillbringa sedan kvällen på Kurorten Mösseberg med återhämtning i spaavdelningen och middag i restaurangen. Efter en god natts sömn på något av hotellrumen i klassisk sekelskiftsstil väntar en stor härlig frukostbuffé.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandra utmed Göta kanal

 Norrqvarn Hotell & Konferens

Norrqvarn Hotell & Konferens erbjuder ett unikt boende med Göta kanal som inramning. Spendera natten i en gammal kvarn eller varför inte i en mysig trollstubbe eller svamp. På dagen kan du vandra utmed den vackra kanalen och på kvällen njuter du av god mat och bekvämt boende. 

Läs mer och boka paketet

 

Norrqvarn Hotell & Konferens

 

 

 

Vandringspaket

 Albert Kök Hotell & Konferens

Ta på dig promenadskorna och ge dig ut på en 1,4 mil lång naturupplevelse. Längs med Edsvidsledens möter du vacker natur, fantastiska utsiktsplatser, härlig blåbärsskog och gammal ekskog. Avsluta vandringen med trerätters och storslagen utsikt på Albert Kök Hotell & Konferens. I vandringspaketet ingår även lån av ryggsäck med matsäck, övernattning i dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

Läs mer och boka paketet

 

Albert Kök Hotell & Konferens

 

 

 

Vildmarksvandring 

 Årås kvarn

På Årås Kvarn och STF Vandrarhem i Ulricehamn bor du i pittoreskt inredda rum med ån Tidan utanför dörren. Från boendet sträcker sig en vildmarksled från öppet odlings-och kulturlandskap till högmosse och gammelskog av vildmarkskaraktär. I vandringspaketet ingår ett grillpaket för egen tillagning i den mysiga grillkåtan intill stranden av ån Tidan, boende i dubbelrum, fika och frukost.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

NjUt & Vandra 

 Knistad Herrgård

På Knistad Herrgård är lugnet, stillheten och doften av naturen närvarande. Som hotellgäst på Knistad Herrgård har du naturen runt hörnet, med både löparslingor och vandringsleder i området. I vandringspaketet ingår middag, matsäck till vandringen och en god frukost efter en skön natts sömn. 

Läs mer och boka paketet

 

Knistad Herrgård

 

 

 

Vandringspaket med Outdoor Support

 Best Western Plus Hotell Borås
Hotell Solhem Park 

Med Outdoor Support får du uppleva naturen nära Borås. Här finns både parker, sjöar och stora skogar och gott om fina vandringsleder. I vandringspaketet ingår övernattning med två olika boendealternativ samt middag och vandringsturer över dagen. 

Läs mer och boka paketet

 

Best Western Plus Hotell Borås

 

 

 

Vandringspaket

 STF Trollhättan Gula Villan Vandrarhem

STF Trollhättan Gula Villan Vandrarhem är en charmig sekelskiftesvilla mitt i centrala Trollhättan. Här bor du med närhet till vandringsvänliga naturområden samt slussområdet med de imponerande Trollhättefallen. Bokar du ett vandringspaket här kan du bland annat se fram emot vandring längs den vackra Edvidsleden, lunchpaket, frukost och boende.

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandringspaket

 Skotteksgården Camping & Stugby

Vid sjön Åsunden i utkanten av den pittoreska staden Ulricehamn ligger Skotteksgården Camping och Stugby. Den vackra och omväxlande naturen i Ulricehamn inbjuder till både sköna promenader och tuffare vandringar. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat övernattning i mysig  sjöbungalow med braskamin, lunchpaket att ta med, översikt och beskrivning av vandringsleder samt frukost.

Läs mer och boka paketet

 

Skotteksgården Camping och Stugby

 

 


Vandringspaket i Vallebygden

 Fredriksons Pensionat Sjöbacka

Vackert beläget vid sjön Emten ligger Fredriksons Pensionat Sjöbacka. Här kan du njuta av naturen och tillbringa en avkopplande vistelse med halvpension. Boka ett vandringspaket för en eller flera dagar med bekvämt boende och vällagad middag. Här ingår karta, lunchpaket, middag, övernattning och frukostbuffé. 

Läs mer och boka paketet

 

Fredriksons Pensionat Sjöbacka

 

 

 

Vandra och fiska

 Ronnums Herrgård

Upplev Halle- och Hunneberg och sov gott på Ronnums Herrgård. Välj mellan 16 olika vandringsleder med smultronstälen som utsikten vid Predikstolen, kalkgrottorna vid Hunnebergs fot och det cirka 30 meter höga vattenfallet Brudslöjan/Skäcktefallet. För den fiskeintresserade finns hela tio sjöar som omfattas av Hunnebergs Fiskekort. I paket ingår även övernattning i dubbelrum. frukost, tillgång till relaxavdelning, vandringskarta, fiskekort samt lunchkorg.

Läs mer och boka paketet

 

Ronnums Herrgård

 

 

 

Vandringspaket i destination Kinnekulle & Läckö

Läckö-Kinnekullebygden är som gjord för vandring med sin unika natur. Välj själv om du vill ha utmaningar eller bara vill njuta av att vandra. Här finns flera leder att välja på, en av dom är Kinnekulleleden - en 45 km lång men lättvandrad led runt hela det magiska berget. I paketet ingår övernattning på hotell, tvårättersmiddag och information och kartor inför din vandring. 

Läs mer och boka paketet