({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Kallbadspaket i Västsverige

Här hittar du upplevelser både för dig som är nybörjare och för den inbitne kallbadare. I paketen igår, förutom uppfriskande vinterdopp, även mysiga boenden, goda måltider och en stor del mys. Välj mellan paket med salta bad i havet eller söta bad i en sjö inåt landet.

Till paket med söta kallbad

Till paket med salta kallbad

 

 

BOENDEPAKET MED SÖTA KALLBAD

 

Vinterbadspaket på Hällsnäs

Hällsnäs, Långenäs/Mölnlycke

Längst ut på ett näs, mitt ute i sjön Långenäs, hittar du Hällsnäs. Här bor du naturskönt i vacker herrgårdsmiljö nära Göteborg.

 • I paketet ingår: Övernattning i del av dubbelrum, vinterbad & värmande fikakorg, 2-rätters supé, frukostbuffé, fri parkering samt WiFi.

Pris från 2290kr/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Paket med kallbad, snö och öppen eld

 Kroppefjäll B&B, Dals Rostock

Kroppefjäll B&B ligger mitt I Dalsland på kanten till ett stort naturområde. På området finns en sjö där det går att ta ett uppfriskande dopp oavsett årstid.

 • I paketet ingår: 2 nätters övernattning, frukost (2 dagar), lunchpaket (1 dag), middag: Kroppefjälls Matpåse (2 dagar), lån av badrock samt tillgång till utomhusgym och bikepark.

Pris från 3595kr/två nätter (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Paket med vinterbad i Vättern

Hotell Bellevue, Hjo

Boka ett vinterbadspaket och njut av ett uppfriskande bad i sjön Vättern. Efter doppet väntar en varm bastu och god mat på Hotell som ligger mitt i trästaden Hjo. 

 • I paketet ingår: Övernattning, morgonrock, mousserande samt choklad- & fruktfat på rummet, kvällens 3-rätters (Buffé vissa dagar) dryck ingår ej, frukostbuffé, bastu samt gratis parkering och WiFi.

Pris från 2020kr/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

 

 

BOENDEPAKET MED SALTA KALLBAD

 

Kallbadspaket i skärgårdsmiljö

Kajkanten Vrångö, Vrångö

Hos Kajkanten bor du i moderna sjöbodar på Vrångö i Göteborgs södra skärgård. Efter mys i bastuflotten rekommenderas en vandring till Vrångös klippbad för fler vinterbad och mysig fikastund i det fria.

 • I paketet ingår: vedeldad bastu och badtunna på Kajkantens relaxflotte, två övernattningar i sjöbod (inklusive lakan), två Frukostboxar, Lotsens räksmörgås (ankomstkvällen) samt Fiskeboas skaldjurslåda (andra kvällen).

Pris från 4460/två nätter (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Sjöbodar med bastu, badtunna och vinterbad

Lagunen, Strömstad

Ta med dig kompisgänget, familjen eller kollegorna och avnjut en lyxweekend med vinterbad. Bo på Lagunen, vinterbada i havet och njut av sjöbodarna precis vid havskanten.

 • I priset ingår: Tillgång till tre bodar. Mali med långbord för 14 personer, Eva med en vedeldad bastu med utsikt över havet och Klara som är ett omklädningsrum. På bryggdäcket står badtunnan med plats för 6-8 personer. 

Pris från 2500/dygn (4+ vuxna)

Läs mer och boka

 

Vintermys med kallbad på klipporna

Skärgårdshotellet, Hönö

Bo mysigt på Skärgårdshotellet på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Här får du med dig en karta med tips på smultronställen för fika, vandring och kalla bad. 

 • I paketet ingår: Övernattning, picknickkorg för två samt frukost.

Pris från 2170/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Äkta västkustspa - kallbad och bastu

Grand Hotel Lysekil, Lysekil

På Grand Hotel Lysekil bor du i ett riktigt kulturarv i charmiga, bekväma och individuellt inredda rum nära till allt. Njut av äkta västkustspa, det vill säga ett uppfriskande kallbad med bastu.

 • I paketet ingår: Övernattning, frukostbuffé, välkomstfika i Grands bibliotek, entré till Lysekils kallbadhus med bastu, badrock & badhandduk samt tvårättersmiddag.

Pris från 2990/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Veras våghalsade kallbadspaket

Strandflickorna, Lysekil

Här i Lysekil insåg man tidigt badets helande verkan och här finns en flera hundra år gammal tradition att bada kallt. Bo gott på någon av Strandflickornas tre boenden; Strandflickornas Havshotell, Gula Villan eller Strandvillan. 

 • I paketet ingår: Övernattning, bordsbokning i Fröken Fridhem, friherrinnans fisk- & skaldjurssoppa, fika-korg med värmande dryck/bulle/choklad samt boken "Kalla bad".

Pris från 1820/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Vinterbadspaket vid Gullmarsfjorden

VANN, Lysekil

Vackert beläget vid Gullmarsfjorden finner du VANN Spa Hotell & Konferens. Här får du uppleva kallbadets effekt för kropp och själ med ett friskt dopp i havet samt en avkopplande stund i bastun.

 • I paketet ingår: Övernattning, tvårättersmiddag, spaentré, frukostbuffé, frukt, te och vatten i spaavdelningen, lån av badrock och tofflor samt inne- och utomhusgym.

Pris från 2390/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Kallbad och havsbastu med all inklusive

TanumStrand, Grebbestad/Fjällbacka

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Här väntar skön avkoppling och god mat mitt i den bohuslänska skärgården. 

 • I paketet ingår: Övernattning i hotellrum vid havet, frukostbuffé, kvällens 3-rätters menypaket i restaurang Latitud 58° (skaldjursbuffé ingår på fredagar), entré till SPA Horisont, Stora Blå och gymmet samt lån av en uppsättning av badrock, handduk och tofflor.

Pris från 2670/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Lyxigt vinterbad med boende vid havskanten

Everts sjöbod, Grebbestad

Hos Everts Sjöbod i Grebbestad kan du njuta av skaldjur, bada i vedeldad badtunna och bo i traditionell sjöbod med havet som närmaste granne. 

 • I paketet ingår: Övernattning i två nätter, skaldjurstallrik samt frukost.

Pris från 5500/två nätter (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Kallbadspaket på ett flytande hotell

Salt & Sill, Klädesholmen Tjörn

Här bor du i moderna rum på Sveriges första flytande hotell och äter gott i den välrenommerade restaurangen. Badstege finns i direkt anslutning från de flesta rummen. 

 • I paketet ingår: Övernattning, kallbad på egen hand, värmande fika, mössa, trerätters middag 1 kväll samt frukost.

Pris från 2940/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 

Vinter- och bastubad vid havet

Björholmens Marina, Tjörn

Björholmen Marina & Hotell ligger i en unik och vacker skärgårdsnatur längst ut på norra Tjörn. Här njuter du av både kallbad och avkoppling i havsbastu. 

 • I paketet ingår: Övernattning i rum med balkong / terrass, frukost, varmrätt i vår restaurang, badrock & tofflor samt havsbastu på klippor i anslutning till kalla bad.

Pris från  3140/natt (2 vuxna)

Läs mer och boka

 
 

Vinterbad i Västsverige

Den iskalla hälsotrenden att kallbada har aldrig varit hetare och hälsofördelarna är flera. På portalen för vinterbad hittar du bland annat tips på badplatser, kallbadhus och bastubad i Västsverige samt kallbad.nu som guidar dig inför ditt nästa kallbad.