({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
TanumStrand

16 uppfriskande kallbadspaket

Planera för en uppfriskande resa där du kombinerar en skön vistelse med kallbadets hälsofrämjande effekter. Här har vi samlat hotell som erbjuder ett uppfriskande vinterdopp, i söta eller salta vatten, i nära anslutning till boendet. Kombinera detta med goda måltider, skönt boende och en stor del mys. I flera av paketen ingår även bastubad, badtunna och spaupplevelser.

Till paket med söta kallbad

Till paket med salta kallbad

 

 

BOENDEPAKET MED SÖTA KALLBAD

 

Vinterpaket hos Kroppefjäll B&B

Dals Rostock

Boka ett paket med härliga vinterupplevelser i naturnära miljö. Mitt i Dalsland ligger Mörttjärn omsluten av ett stort naturområde, Mörttjärnsnaturreservat. Här finns både brygga och stege som lämpar sig fint för ett uppfriskande vinterdopp. Koppla sedan av, tillaga middag och sov gott hos Kroppefjälls B&B.

 • I paketet ingår: 2 nätters övernattning, frukost (2 dagar), lunchpaket (1 dag), middag: Kroppefjälls matpåse (2 dagar), tillgång till bastu och lån av badrock.

Läs mer och boka

 

Vinterpaket med bad, bastu & lyxboende hos Swedish Country Living

Köpmannebro, Mellerud

Njut av en unik vistelse på den dalsländska landsbygden med vildmarkens skogar och vattenrike runt knuten. I detta all-inclusive hälsopaket bor ni i den arkitektritade off-grid A-Frame Hermitage och får tillgång till båthuset och den nya IR-bastun (infraröd) med wild swimming ett stenkast från bastun.

 • I paketet ingår: övernattning i 2 nätter, tillgång till båthuset och IR bastun, frukost, lunchpaket, 2 middagar, handdukar, användning av kajak eller kanot med mera.

Läs mer och boka

 

Kallbadspaket hos Hotell Bellevue

Hjo

Det vackra läget i stadsparken, med utsikten över Vättern och småbåtshamnen, tillsammans med en spännande arkitektur gör Hotell Bellevue extra speciellt. Här bor du bekvämt och äter god mat mitt i småstaden Hjo. Kombinera din vistelse med ett uppfriskande kallbad i Vätterns klara vatten.

 • I paketet ingår: övernattning, morgonrock, mousserande samt choklad- & fruktfat, 3-rätters middag, frukostbuffé, bastu.

Läs mer och boka

 

Kallbadspaket med slottsutsikt

Lidköping

Vackert belägen vid Vänerns kant med Läckö Slott som närmsta granne ligger naturum Vänerskärgården-Victoriahuset, en liten boendeanläggning med 15 rum med naturen inpå knuten. Njut av ett kallbad vid den fina bryggan och med Läckö slott som bakgrund. På kvällen väntar en god middag på restaurang Hvita Hjorten. Somna sedan i våra sköna sängar, och morgonen därpå väntar en god frukost.

 • I paketet ingår: en övernattning med frukost, 3 rätters middag på Hvita Hjorten, Värmande dryck i termos efter badet, badrock och tofflor och parkering

Läs mer och boka

 

 

 

BOENDEPAKET MED SALTA KALLBAD

 

Kajkanten kallbadspaket

Vrångö

På denna bilfria skärgårdsidyll erbjuder Kajkanten boende i moderna sjöbodar i en genuin skärgårdsmiljö längst ut i Göteborgs skärgård. Koppla av i badtunna och bastubad och för den som vill en steg bort ett dopp i havet.

 • I paketet ingår: vedeldad bastu, badtunna och havsbad på Kajkantens relaxflotte, övernattning i sjöbod, frukostlåda, skaldjurslåda levererat från Hamnkrogen Lotsen.

Läs mer och boka

 

Unik upplevelse i sjöbodarna hos Lagunen camping

Strömstad

Alldeles intill bryggan och vattenbrynet ligger Lagunens sjöbodar, nybyggda i klassisk bohuslänsk stil. Här är det extra härligt att vara på vintern, när frosten lägger sig över bryggan och sjöbodarna är som allra mysigast att vara i. Basta i Evas Sjöbod med utsikt över den krispiga viken, ät en god, privat middag framför den sprakande elden i kaminen i Malis Sjöbod och om du vågar, ta ett snabbt havsdopp ner i det iskalla vattnet innan du springer upp och värmer dig i den vedeldade badtunna.

Läs mer och boka

 

Kallbada på Nordens Ark

Hunnebostrand

Planera in en dagsaktivitet vid Nordens Ark. Vid Ångbåtsbryggan, strax utanför parken vid Nordens Ark, finns en badstege för ett kallbad i havet. Kombinera din vistelse med dagens lunch och även ett besök i parken och arbetet med att bevara hotade arter och biologisk mångfald.

Läs mer

 

Vintermys hos Skärgårdshotellet Hönö

Hönö, Göteborgs skärgård

Med havet som närmsta granne ligger Skärgårdshotellet Hönö i pittoreska Hönö Klåva hamn, mitt i Göteborgs skärgård.Ta med dig Skafferiets picknickkorg med fika och värmande dryck ut på tur. Hotellet hjälper dig med att hitta de bästa ställena för fika, vandring och bad.

 • Tips! För extra mys, lägg till Skafferiets 3-rättersmiddag. (tors-lör)
 • I paketet ingår: övernattning, frukost, picknickorg

Läs mer och boka

 

Äkta västkustspa - Kallbad & bastu hos Grand Hotel Lysekil

Lysekil

Kallbadhuset i centrala Lysekil är ett av Västkustens bäst bevarade kallbadhus. Här väntar dig en uppfriskande upplevelse med ett dopp i det friska havet och ett bastubad som en värmande belöning. Väl tillbaka på hotellet njuter ni av en tvårättersmiddag och efter en skön natts sömn en härlig frukostbuffé.

 • I paketet ingår: Välkomstfika i Grands bibliotek, entré till Lysekils kallbadhus med bastu, badrock & badhandduk, 2 rätters middag, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé.

Läs mer och boka

 

Veras våghalsade kallbadspaket hos Strandflickorna

Lysekil

Hos Strandflickornas Havshotell får du uppleva atmosfären så som den var i början av 1900-talet. I Lysekil finns även en hundra år gammal tradition att bada kallt – redan i mitten av 1800-talet började man inse badets helande verkan på kroppen. Efter badet väntar en värmande fikakorg. Och till kvällen en smakrik middag innan ni somnar gott i något av de mysiga rummen på Strandvillan.

 • I paketet ingår: övernattning, middag, boken "Kalla bad", Friherrinnans fisk- & skaldjurssoppa, fika-korg med värmande dryck/bulle/choklad

Läs mer och boka

 

Spa och kallbad hos VANN Spa Hotell och konferens

Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden finner du VANN Spa Hotell & Konferens. Här går du från stressad och småtrött till harmonisk, utvilad och energiladdad i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa. Framåt kvällen väntar en god middag i restaurangen och en skön säng.

 • I paketet ingår: övernattning, tvårättersmiddag, spaentré, frukostbuffé, lån av badrock och tofflor, inne- och utomhusgym, gruppträning, frukt, te och vatten i spaet.

Läs mer och boka

 

Salt havsbad på Gullmarstrand

Fiskebäckskil

Välkommen till en saltstänkt uppfriskande vistelse på Gullmarsstrand som ligger 0 m från havet. Efter havsbad och spa besök får du njuta av en härlig säsongsbetonad middag i Restaurang G.

 • I paketet ingår: övernattning, frukost, 2-rätters middag, inträde Sinnenas havsbad eller Sinnenas relax, entré gym

Läs mer och boka

 

Spa och kallbad på TanumStrand

Grebbestad/Fjällbacka

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Njut av spa, kallbad och god mat vid strandkanten. Efter en händelserik dag sommar du gott i ett hotellrum med utsikt över havet

 • I paketet ingår: övernattning, frukostbuffé, middag i restaurang Latitud 58°, entré till SPA Horisont, Stora Blå och gymmet, tillgång till havsbastun på bryggan, lån av badrock, handduk och tofflor.

Läs mer och boka

 

Kallbad och spa hos Marstrands Havshotell

Marstrand

Marstrands Havshotell ligger på Koön, precis intill färjeläget till Marstrandsön. Till Göteborg är det knappt en timmes bilfärd och busshållplatsen ligger ett stenkast från entrén. Här väntar en skön avkoppling i SPA-avdelningen där du kombinerar kallbad med värmande bastu och pooler. Njut av god mat inspirerad från havet och till natten väntar sköna sängar följd av morgonens frukost till vacker havsutsikt.

 • I paketet ingår:  spa, 3-rätters middag, frukost

Läs mer och boka

 

Kallbad på Björholmens Marina

Tjörn

​Hotellet ligger i en unik och vacker skärgårdsnatur på Tjörn mellan Kyrkesund och Mollösund. Här finns de bästa förutsättningarna för att skapa en egen plats vid klipporna och havet. Njut av stillheten, naturen och kallbad i kombination med bastubad. Somna och ät gott till ljudet av vågornas skvalp.

 • I paketet ingår: övernattning i rum med balkong / terrass, frukost, varmrätt i restaurangen (sittning 17.30-18.00), tillgång till vedeldade bastu, badrock och tofflor

Läs mer och boka

 

Saltstänkt vinterbadspaket på GrebbestadFjorden

Grebbestad

GrebbestadFjorden ligger bara ett stenkast från bastu och kallbad. Ta dig en härlig promenad längs Grebbestadbryggan till Storm restaurang där du äter middag och njuter av fantastisk utsikt över skärgården.

 • I paketet ingår: Övernattning i del av dubbelrum, kallbad i havet, bastu, 1-rätters middag på Storm restaurang, frukostbuffé

Läs mer och boka

Fler vinterupplevelser

Hitta flera spännande upplevelser, evenemang, aktiviteter och paketerade vinterresor i Västsverige. 

Vinterbad i Västsverige

Den iskalla hälsotrenden att kallbada har aldrig varit hetare och hälsofördelarna är flera. På portalen för vinterbad hittar du bland annat tips på badplatser, kallbadhus och bastubad i Västsverige samt kallbad.nu som guidar dig inför ditt nästa kallbad.