({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En vintrig bild från kyrkparken med kyrkan i bakgrunden där ett elskåp som klätts med en bild på Volvofabriken i skymning syns.

Fotograf: Ann Walldén

Elskåp med Skövdemotiv - #SkövdeGerEnergi

Nu kan du se fler bilder på Skövdes elskåp. 16 stycken nya foton med Skövdemotiv är utplacerade på elskåp i staden och kan förhoppningsvis sprida lite glädje till förbipasserande. Ta en promenad och upplev dem du med!

Sommaren 2020 genomförde Next Skövde tillsammans med Skövde Energi fototävlingen #SkövdeGerEnergi. Mellan den 1 juli – 9 augusti 2020 skickade Skövdeborna in sina egentagna bilder och kort därefter kunde vem som helst gå in och rösta på sin favorit. Totalt togs 131 bilder emot i tävligen och 16 stycken av dem har röstats fram till vinnare av både allmänheten och en jury. De bilderna pryder nu elskåp som du kan se runt om i Skövde centrum, många med somriga motiv. Ge dig ut på promenad och kika på de nya bilderna som livar upp några av Skövdes elskåp. 

Tävlingen var ett samarbete mellan Next Skövde och Skövde Energi. I vårt förra samarbete pryddes elskåpen med dataspelskonst som också är en del av promenadappen Skövde Streetmuseum.