({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två kvinnor sitter i varsin fåtölj och fikar.

Fotograf: Tuana

Shopping i Skövde

Att shoppa är som en egen upplevelse i sig. Vi går gärna runt och känner och klämmer, tittar och provar. Helst i sällskap med vänner och gärna i kombination med god mat eller med något sött till en kopp kaffe.

Skövde är en stad där små charmiga butiker mixas med stora kedjor och varuhus. Mode, design och återbruk samsas med sport, teknik och god mat. Här är det lätt att lyckas med shoppingrundan. 

PÅ STAN I SKÖVDE | Här hittar du både shoppingcentret Commerce och ett stort utbud av unika butiker längs stadens gator. Inne i Commerce hittar du etablerade butikskedjor som Kicks, Rituals, Lindex och Stadium. En bra blandning av butiker där du kan få med dig allt ifrån kläder, smink och parfymer till snabba löparskor eller en ny teknikpryl i kassen. Utanför shoppingcentrets dörrar hittar du både små unika butiker och kedjor som exempelvis Ejes, Normal och Spirit of S:t Louis. I Skövde får du den bästa blandningen av småstadscharm och det senaste modet. 

Fotograf: Tobias Andersson

 

ELINS ESPLANAD | Bara några minuters resa med busslinje 6 från centrum hittar du Norrmalm och  shoppingcentret Elins Esplanad. En plats med gedigna öppettider och en härlig shoppingkänsla. Här kan du med enkelhet kombinera en shoppingtur hos de stora kedjorna, käka något gott över en lunch eller fika samtidigt som du sedan smidigt fixar ingredienser till veckans matsedel på ICA Maxi. 

Fotograf: Tuana

 

STALLSIKEN | Det lite mer utspridda shoppingområdet Stallsiken når du också med buss nummer 6. Här är det lite mer fokus på hem, hus och sport där du lätt hittar det du behöver hos kända väletablerade kedjor som bland annat Plantagen och Blomsterlandet, Biltema och Jula, Mio, Rusta och Lager 157. 

Andra läste också