({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Båstorp

Båstorp gårdslägenhet
Alvhem/Ale

Gårdslägenhet vid natursköna Göta Älv

Vackert beläget vid Göta Älv strax utanför Göteborg finner du Båstorps gårdslägenhet. Ett bekvämt och rogivande boende med naturen runt knuten för sköna promenader, paddling, bärplockning och fiske.

Lantligt boende med pool, grill och trädgård

När du kommer till lantliga Båstorp Gårdslägenhet möts du av vidsträckt utsikt över vackra ängar - med Göta Älv endast fem minuters promenad från boendet.

Båstorp gårdslägenhet

Fotograf: Båstorp

Gårdslägenhetens boendeyta på 60 kvm på två plan med fyra sängplatser, fördelat på en dubbelsäng och en bäddsoffa. I sovrummet finns platt-TV och kabelkanaler, ett kök med diskmaskin och mikrovågsugn, ett badrum med bubbelbadkar samt tillgång till bubbelpool och tvättmaskin.
Här finns både utomhuspool och grillplats, sköna utomhusmöbler och en trädgård att strosa i. Som gäst har du tillgång till privat parkering och gratis WiFi.

Båstorp gårdslägenhet

Fotograf: Båstorp

Natursköna aktiviteter

Med vacker natur och Göta Älv runt knuten så har du både avslappnande och energigivande aktiviteter att välja på. Här finns fina cykelvägar och många vandringsleder, bland annat Pilgrimsleden. Surtesjön är en mycket populär bad- och kanotsjö och Ale kommun är ett Eldorado för sportfiskaren. Njut av rogivande kantarell- och bärplockning i Båstorpsbergen, för att därefter växla upp med ett pulshöjande Lisebergsbesök. Efter en dag på någon av de närliggande golfbanorna kanske ett svalkande dopp i poolen lockar?

Sportfiske i Göta Älv vid Båstorp

Fotograf: Båstorp Gårdslägenhet

Nära till pendeltåg, flygplats och Göteborg

Båstorp ligger 33 km från evenemangsstaden Göteborg; 34 km från Trollhättan och 42 km från Uddevalla. Närmaste flygplats är Göteborg City Airport, 28 km från gårdslägenheten.
Det är endast 10 minuters bilväg från pendelstationen i Älvängen som på 20 min tar dig till Centralstationen i hjärtat av Göteborg.

Fotograf: Båstorp

Kontaktinformation

Båstorp gårdslägenhet

Båstorp 231

44691 Alvhem


Telefon: +46 704800444


E-post: info@bastorp.se

Hemsida: bastorp.se