({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Fotograf: Åke E:son Lindman

Borås Kongress
Borås

Gästens önskemål utformar varje möte till bestående intryck

När ni bokar ert företagsmöte på Borås Kongress har ni tillgång till den modernaste tekniken, ett vältrimmat kök och personliga mötesrum som sätter fart på tankarna. Dessutom full service med catering, eventsupport och underhållning anpassat till ert evenemang – mitt i centrala Borås!

Lokaler anpassade för att maximera upplevelsen

Planerar ni företagets årsmöte eller ett större event? Söker ni en unik mötesmiljö för ledningsgruppen eller optimala utbildningslokaler? Går ni i tankarna arrangera en sommar- eller julfest? Till varje ny kongress erbjuder Borås Kongress sitt teams samlade kompetens för att skräddarsy möten till en optimal upplevelse med bestående, positiva intryck.

”Vi erbjuder rum för utmaningar – och upplevelser som inspirerar. Resultatet är att vi gör det möjligt att förflytta besökarens tankar till handling”
.

Mötesrum på Borås Kongress.

Fotograf: Fredrik Malmlund

Skräddarsydda möten för två till 1000 personer

Konferensanläggningen är beläget i ett modernt hus präglat av öppenhet, tillgänglighet, flexibilitet och en hög grad av funktionalitet. Här finns över 20 olika möteslokaler, anpassade för stora och mindre möten, allt från två till 1000 personer. Boka er utställning, galamiddag, föreläsning, kickoff eller konserter.

Hållbar mat och dryck till mingel, middag och galafest

Kundens förväntningar på en gastronomisk upplevelse skräddarsys efter behov och önskemål. För vissa sällskap passar en sittande middag, andra en stående mingeltallrik eller buffélunch.
Matfilosofin är att hålla en hög kvalitet med hållbara, ekologiska och KRAV-och/eller Fair Trade-märkta råvaror. Menyerna anpassas efter säsong och köket erbjuder gärna helvegetariska menyer. Teamet hjälper även till att arrangera underhållningen till ert event.

Dukat bord i restaurangen på Borås Kongress.

  

Kontaktinformation

Borås Kongress

Akademiplatsen 2

50332 Borås


Telefon: +46 033202700


E-post: info@boraskongress.se

Hemsida: boraskongress.se/