({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Guider i Västsverige

För att få ut det mesta av ditt nästa besök i Västsverige ta hjälp av en guide!

 

Bohusläns Guider

Låt oss få inspirera och planera Ert besök och visa vårt vackra Bohuslän. Vi vet vad som behövs för att en busstur eller en stadspromenad ska bli mer givande! Välkommen att anlita en auktoriserad Bohuslänguide! 
Hemsida: www.bohuslanguide.se

 

Dalslands Guider

Förhöj din resa i Dalsland med en auktoriserad Dalslandsguide. Läs mer om guiderna via Dalslands guiders hemsida där varje guide har en kort presentation.  
Hemsida: www.dalslandsguider.com

 

Fjällbackaguider

Vår inriktning är att trivsam anda kunna bjuda våra besökande gäster på en bred information om Fjällbacka och dess skärgård. . Vi gör gärna en promenad i Camilla Läckbrgs fotspår!
Hemsida: www.fjallbackaguider.se

 

Göteborgs Guiderna

Boka en auktoriserad göteborgsguide. Med Göteborgsguiderna kan du få ditt besök som du vill. Här erbjuds bland annat stadsvandringar, museibesök och bussrundturer. Många guider har också specialkunskaper i olika ämnen.  Guiden anpassas efter dina önskemål.
Hemsida: www.goteborg.com/boka-guide

 

Kindsguide

Ta del av berättelserna bakom Sveriges äldsta glasbruk och nybyggda Glasets Hus. Följ med in på Torpa Stenhus, en av landets bäst bevarade medeltidsborgar. Lär känna Sjuhäradsknallar och brukspatroner, predikanter och politiker, enkelt fattigfolk och högadel. En resa med Kindsguide är en resa genom historien!
Hemsida: www.kindsguide.se

 

Kustguide

Mordvandring i Camilla Läckbergs Fjällbacka. 45 min lång vandring "Cosy crime walk" upplever du Camilla Läckbergs Fjällbacka i Bohuslän. 
Hemsida: www.kustguiden.eu/sv/hem

 

Ulricehamns Guideförening

Följ med på en resa genom kultur, natur, historia och kulinarisk tradition. Lokala guider som delar med sig av sina kunskaper och om bygdens intressanta historia, rika kulturarv och vackra natur. Vi anpassar och skräddarsyr bussresan efter era önskemål! 
Hemsida: www.ulricehamnsguideforening.se

 

Guidningar i Mariestad

Guidningar i Mariestads skärgård med Djurö nationalpark, längs med Göta kanal, i Göteborg och Skaraborg. Hemsida: www.torsosprakbyra.se/sv/guidning/guidning-och-reseledning/

 

 

Tipsa gärna på fler guider som ni tycker ska finnas med här!

asa.johannesson@vastsverige.com