({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Välkommen till Matfestivalen!

I slutet av augusti samlas lokala producenter, kockar och restauranger för att, med sin passion och kunskap, ge besökaren en kulinarisk upplevelse. En helg då Skövde fullständigt bubblar av energi, mat, musik och glädje. Matfestivalen 2018 infaller 31/8-1/9. Upplev en av Sveriges äldsta stadsfestivaler!

Restauranger & menyer

I lummiga Kyrkparken finner du alla restauranger, scenen med skön underhållning och hela serveringsområdet. Mat, gemenskap och musik!

Saluhallen

Närproducerat med passion, kunskap och hjärta. I Saluhallen under Matfestivalen i Skövde hittar du livsmedelsproducenter från Skaraborg och övriga Västsverige. Smaka, lukta och samla inspiration att testa något nytt.

Upptäck SMAKA!

SMAKA-bloggen fylls året om av smaskiga recept och spännande reportage från de lokala producenterna. Allt med utgångspunkt i det Skaraborgska köket, såklart. Genom bloggen känner vi att matglädjen under Matfestivalen inte bara lever en helg, utan hela året om. Välkommen att smaka på det Skaraborgska skafferiet tillsammans med Camilla Åhlin och Mattias Hägg!

Upplev Matfestivalen

Upplev Matfestivalen och få en känsla för den härliga stämningen som sprider sig under festivalhelgen. Se tackfilmen från 2016 och boka in ett besök till årets festival redan nu.

Destination