Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Matfestivalen Skövde

    Overlay over image

    Fotograf: Mårten Bergkvist

Restauranger & menyer

I lummiga Kyrkparken finner du alla restauranger, scenen med skön underhållning och hela serveringsområdet. Mat, gemenskap och musik!

Saluhallen

Närproducerat med passion, kunskap och hjärta. I Saluhallen under Matfestivalen i Skövde hittar du livsmedelsproducenter från Skaraborg och övriga Västsverige. Smaka, lukta och samla inspiration att testa något nytt.

Länsförsäkringar Skaraborg - ny namnsponsor till Matfestivalen

Inför årets Matfestival går Länsförsäkringar Skaraborg in som namnsponsor för festivalen. Läs om samarbetet och varför de valt att gå in som sponsor för folkfesten i Skövde.

Matresan - En nyhet under årets Matfestival

Följ med på en heldag bland producenter och deras fantastiska råvaror! I år startar Matfestivalen redan på torsdagen med vårt nya tillskott Matresan. Perfekt för dig med intresse för mathantverket och en förkärlek till lokala råvaror.

Upptäck SMAKA!

SMAKA-bloggen fylls året om av smaskiga recept och spännande reportage från de lokala producenterna. Allt med utgångspunkt i det Skaraborgska köket, såklart. Genom bloggen känner vi att matglädjen under Matfestivalen inte bara lever en helg, utan hela året om. Välkommen att smaka på det Skaraborgska skafferiet...

Upplev Matfestivalen

Upplev Matfestivalen och få en känsla för den härliga stämningen som sprider sig under festivalhelgen. Se tackfilmen från 2016 och boka in ett besök till årets festival redan nu.