({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Händer som håller fram en tallrik med härlig fiskgryta med musslor

Äntligen är det dags för Matfestivalen!

Under den sista helgen i augusti står mat, musik och glädje i fokus i Skövde centrum. Lokala producenter, artister, kockar och restauranger dukar upp till fest med görgött käk, musik och matglädje 25-26 augusti.

Nytt för i år är att matkupongerna ersätts av direktbetalning med betalkort eller swish till krögaren. En smakportion kostar i år max 75 kronor. Kyrkparken kommer tillbaka som en del av festivalområdet.

Varmt välkommen till Skövdes matigaste evenemang!

 

Matglädje

Matfestivalen är en riktig folkfest där flera lokala restauranger och producenter från närområdet samlas under två dagar och tillsammans erbjuder oss en härlig variation av mat och dryck.

Livemusik

Mat och musik - finns det en bättre kombo? På Matfestivalens scener samsas välkända och folkkära artister med lokala band med attityd och hjärta. 

Arvingarna avslutar sommarturnén "Eloise 30 år" med en storslagen konsert på Matfestivalen i Skövde!

Skafferiet

Hälsa på i Skafferiet på Hertig Johans torg. Och låt dig inspireras av matprat och goda tips. Här träffar du lokala producenter som gärna delar med sig av sin passion och kunskap.

Barnområde

Under matfestivalen fylls Hertig Johans torg med massa kuliga aktiviteter. Här kan busfrön i alla åldrar känna in festivalkänslan och prova på spännande experiment och lösa kluriga problem.